Back to Question Center
0

Ziek en moe van spyware en adware? - Semalt geeft tips voor het verzorgen van de gezondheid van uw computer

1 answers:

Malware verwijst over het algemeen naar spyware- en adware-programma's die op computers zijn geïnstalleerd en ernstige problemen voor de gebruikers veroorzaken. Dergelijke programma's kunnen uw browserinstellingen wijzigen, standaardwebpagina's maken en systeembestanden in grote mate wijzigen.

Alexander Peresunko, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services, zegt dat de meeste geïnfecteerde computers onbekende en geplaagde werkbalken en pop-upadvertenties bevatten - reinigungsinstitut preise. De malwaretools voegen ook vervelende en stomme webpagina's toe aan uw privé-mappen en raden u aan ze elk uur te selecteren.

Popup en popunder advertenties

Popup- en popunder-advertenties zijn vervelend omdat ze je computer en zijn functies voor een groot deel ruïneren. Malware penetreert meestal uw computerapparaat via piggybacks die in een groot aantal van internet zijn gedownload. Verschillende gebruikers klikken willekeurig op de knoppen "Ik ga akkoord" en "Ik accepteer" zonder zelfs de lange licentieovereenkomsten te lezen. Zowel gebruikers met een lage als met een hoge snelheid worden opgesloten door virussen en malware vanwege een gebrek aan kennis van ingebouwde firewalls. Je zou niets op je computer moeten downloaden zonder er alles van af te weten. Anders zou u geconfronteerd worden met problemen, en geen antivirussoftware zal u redden.

Defensies instellen

Als je je afvraagt ​​welk type bescherming beschikbaar is tegen malware, laat me je dan vertellen dat je je eigen verdedigingen moet instellen..Virussen en malware vinden hun weg naar uw computer; zelfs de toonaangevende technologieën en services kunnen u niet beschermen totdat u zelf maatregelen neemt. U zou netwerkverkeer moeten analyseren en alle onbekende vensters moeten sluiten terwijl u door uw favoriete websites bladert. Je moet ook beschikken over firewalls en pop-upblokkering en ze up-to-date houden om veilig te blijven op het internet. Technologie-experts zeggen dat we malware moeten weren door onze browsers en software tweemaal per maand bij te werken.

Juridische verplichtingen

In de afgelopen maanden hebben sommige bedrijven veel malwareproblemen behandeld. Dus kozen ze ervoor om hun beleid aan te scherpen en vroegen hun werknemers om geen malwareprogramma's van het internet te downloaden. Ze beperkten hun werknemers ook tot het openen en openen van websites voor volwassenen en goksites die waarschijnlijk een groot aantal virussen bevatten. Het doel is om hun systemen het hele jaar door te beschermen. De werknemers die vals spelen op hun systemen worden waarschijnlijk ontslagen bij de organisatie. Zij kunnen ook de schade betalen, zodat anderen zich bewust worden van wat er in de toekomst moet gebeuren.

gevaren voor het delen van bestanden

Tegenwoordig delen mensen veel bestanden via een reeks netwerken zoals Kazaa, iMesh, Morpheus, eDonkey, Grokster, Gnutella en LimeWire. Voor zakelijke of persoonlijke doeleinden kunt u, wanneer u bestanden deelt, virussen en malware downloaden naar uw computer. Het is belangrijk om te voorkomen dat u illegale muziekbestanden, videogames, software en films downloadt. Computerspecialisten stellen dat we geen onbekende tools en programma's moeten downloaden omdat deze onze intellectuele eigenschappen op de een of andere manier kunnen beschadigen of vernietigen. Mensen die het gewoon zijn om MP3-bestanden te downloaden, moeten bijvoorbeeld alleen betrouwbare websites kiezen voor dergelijke dingen. Voor een gewone computergebruiker is het niet moeilijk om plekken in de muziekindustrie te vinden die zowel gebruiksvriendelijk als computervriendelijk zijn. Spyware is een van de bijproducten van peer-to-peer bestandsdeling. Internetgebruikers weten niet hoe ze zich moeten ontdoen van spyware die dagelijks op hun apparaten binnendringt. De beste manier om dit te voorkomen, is het gebruiken van veilige en beveiligde websites en het elke d

ay scannen van uw computer. Volgens IDC gebruiken werknemers van meer dan zeventig procent bedrijven gratis en consumentgerichte instant messaging-apps, die mogelijk niet goed zijn voor hun computers of mobiele apparaten.
November 28, 2017