Back to Question Center
0

Wilt u intern verkeer uitsluiten van Google Analytics? Semalt Expert vertelt hoe

1 answers:

In internetmarketing is het verkrijgen van een gestage aanbod van bezoekers het doel van elke marketeer. Niet elke bezoeker kan echter als een potentiële klant tellen. In de meeste gevallen nemen uw medewerkers of andere entiteiten mogelijk contact op met de server voor een bepaald doel. In dit geval wilt u misschien dergelijke personeelsbezoeken van uw systeem verwijderen. Deze tours hebben de neiging om enkele van de zwaarste websitegebruiken te vormen - parco giochi gonfiabili prezzi. Een juiste verwijdering van de personeelsbezoeken van uw statistieken kan de nauwkeurigheid van de analyseresultaten verbeteren en een reëel beeld opleveren van het soort verkeer dat de website trekt.

Andrew Dyhan, de Customer Success Manager van Semalt , geeft in dit artikel enkele overtuigende tips in dit verband.

Relevante informatie over IP-adres

Wanneer bezoekers op de URL van uw site klikken, identificeert de server elk bezoek met een uniek IP-adres. Het IP-adres vertegenwoordigt een mechanisme waarmee de browser die toegang heeft tot de server verbinding maakt. Bijvoorbeeld het IP-adres van een smartphone, tablet, desktop of ander apparaat van een gebruikerscomputer. In andere gevallen maken SEO-bots van Google ook gebruik van deze IP-adressen om hun targeting te personaliseren. Hackers kunnen ook IP-adressen gebruiken om hun malware en virusaanvallen te targeten.

Wanneer gebruikers echter afhankelijk zijn van alternatieve vormen van internetverbindingen, kan het IP-adres dynamisch worden, bijvoorbeeld mobiel breedband, evenals traditionele router boxes, die een IP-adres bevatten dat blijft veranderen. u om uw intern verkeer te bepalen en te elimineren, is het essentieel om het te vinden en te onderscheiden van andere bezoekers. Het is essentieel om het lokale statische IP-adres van de gebruiker voor Google Analytics te vinden.

Exclusief IP-adres

Het is belangrijk om het IP-adres van de gebruiker te vinden voordat u doorgaat. Een eenvoudige Google-zoekopdracht van "wat is mijn IP-adres" kan ervoor zorgen dat Google u uw IP-adres geeft. Het IP-adres is een weerspiegeling van de geografische locatie van waaruit een gebruiker toegang heeft tot internet. Als u één IP-adres wilt uitsluiten, meldt u zich aan bij uw Google Analytics-beheerdersdashboard. Klik bovenaan de pagina op de knop Filters. Vanaf hier is het mogelijk om een ​​naam, locatie of IP-adressen uit het huidige verkeer te filteren.

Het IP-adres verschijnt altijd als cijfers van 3 en 4 cijfers gescheiden door een komma. Bewaar de voortgang van elke stap. Als u een aantal van de meerdere locaties voor het IP-adres hebt, scheidt u deze van de kantoorlocaties door het bovenstaande proces te herhalen. Het is mogelijk om het blokkeren van sommige IP-adressen in Google Analytics te automatiseren. In het nieuwe filtermenu is het mogelijk om een ​​aangepast filter te maken met uitzondering van enkele van de branches die u kiest. Wanneer u deze instellingen aanpast, is het cruciaal om te onthouden dat u de voortgang moet opslaan.

Conclusie

Het uitsluiten van sommige IP-adressen van uw verkeer kan een essentiële maatregel zijn om u op uw doelgroep te richten. Het kan niet alleen een duidelijker beeld geven van de conversies, maar ook de personen helpen alternatieve manieren te vinden om andere klanten te bereiken. Het is mogelijk om geo-targeting te bereiken met behulp van de IP-adressen van de gebruiker. In andere gevallen verspreiden spammers meestal malware via IP-adressen. Door het personeelsverkeer van de andere bezoekers te scheiden, kan een e-commercesite tegen virussen zeggen.

November 28, 2017