Back to Question Center
0

Vraag het aan Semalt Expert: Hoe intern verkeer blokkeren met Google Tag Manager?

1 answers:

Binnenverkeer wordt dubieus weergegeven als "uw vertegenwoordigers", "personen die echt in de buurt van uw merk zijn", "uw advertentiedivisie", "uw web-correlezer".

In dit artikel zal Michael Brown, de toonaangevende expert van Semalt , twee strategieën beschrijven die dit soort interne activiteit verklaren met (in het algemeen) Google Tag Manager.

Er zijn twee strategieën:

1) Bezoek URL - togel 88 sidney.

2) IP-extractie.

Beide benaderingen hebben hun voor- en nadelen.

Als de algemene bevolking die u in uw interne activiteit moet opnemen altijd in beweging is, een assortiment van gadgets moet gebruiken, of moeilijk te vinden is door alleen een IP-adreslimiet te gebruiken, moet u de primaire strategie gebruiken.

Voor IP-extractie moet u een bepaald IP-adres in overweging nemen dat u moet uitdelen. Dit is de beste optie voor activiteit die begint op stationaire plaatsen, vergelijkbaar met kantoorstructuren of -systemen.

Techniek 1: Bezoek-URL

Ik ben echt dol op deze techniek, omdat deze volledig klantzijde is, geen aangepaste capaciteit of externe programmeerinterfaceoproepen nodig heeft om het IP-adres te herstellen. Het geeft uw vertegenwoordigers of klanten een uitstapje, in de gevallen dat zij als buitenstaand verkeer behandeld willen worden.

Een van de parameters die niettemin nodig is, is dat uw interne verkeer ervoor zorgt dat de URL wordt gebruikt telkens wanneer zij uw website bezoeken.

Gebruik een URL-opknapbeurt (tip top)

Als je een kans hebt gevonden dat het gebruik van een URL-onderzoeksparameter somber is, zou je een 301 server-side herdistributie moeten configureren en een subdomein of ijdelheid-URL moeten gebruiken om de omleiding af te handelen.

Techniek 2: IP-extractie

Een prominente benadering om van binnenuit verkeer van de buitenactiviteit te isoleren, is gebruik te maken van het IP-adres van de klant. De meest algemeen erkende techniek is om typische Google Analytics-hoogtepunten te gebruiken om alle IP-adressen te doorzoeken die zich binnen een vooraf gedefinieerde mate bevinden.

Deze gids is bedoeld om commentaar te leveren op het interne verkeer, niet om het te scheiden, dus u controleert het IP-adres van de klant tegen een vooraf bepaald bereik en als er gelijkenis is, verzendt u deze gegevens via het aangepaste platform.

Herstel en verwerk de IP met behulp van JavaScript

Als u geen gebruik kunt maken van server-side scripting of PHP, kunt u JavaScript gebruiken. Alles bij elkaar genomen, kun je in feite niet de IP van de klant regelen met alleen JavaScript. U moet het IP opvragen bij een externe bron.

Verzend aangepaste dimensie met tag site-bezoek

Wat meer is, eindelijk zullen we het einddoel van dit zware avontuur bereiken. Het is een geweldige kans om uw tag voor sitebezoek aan te passen, met het doel gegevens op te nemen over de bewegingssoort van een aangepast perspectief.

November 29, 2017