Back to Question Center
0

Verschillende eenvoudige tips van Semalt voor degenen die streven naar het omgaan met malware Awesome

1 answers:

Een paar jaar geleden meldde Cyphort dat online-zwendel met 400% was toegenomen ten opzichte van de voorgaande jaren. Malvertenties zijn de meeste soorten advertenties die uw computersystemen in een groot aantal infecteren. Wanneer u op die advertenties klikt, bent u waarschijnlijk het slachtoffer van de virussen en malware.

Alexander Peresunko, de Semalt Customer Success Manager, waarschuwt dat de aanvaller dergelijke strategieën implementeert om uw persoonlijke gegevens en uw geld te stelen. Ze betalen voor advertentieruimte om hun malware aan de advertenties te koppelen. Net als de phishing-e-mail proberen malvertisers gebruikers dagelijks te verleiden tot geïnfecteerde advertenties - ristoranti con parco giochi napoli e provincia.

Malvertisers gebruiken marketingstrategieën

Het is waar dat advertentienetwerken een uitgebreide manier bieden aan aanvallers om hun kwaadwillige en gevaarlijke advertenties aan te passen. Sommige bedrijven maken die advertenties de klok rond zichtbaar, alleen omwille van het geld. Wanneer een gebruiker bepaalde zoekwoorden in het zoekvak invoegt, wordt hij of zij waarschijnlijk naar schadelijke advertenties geleid. Dergelijke advertenties verschijnen meestal in de vorm van pop-upvensters en bevatten malware en virussen in een groot aantal. Ze trekken je aan door een paar knappe bedragen te bieden voor het beantwoorden van verschillende vragen of door op de beschikbare links te klikken. Door deze advertenties richten aanvallers zich elke dag op een groot aantal mensen, met name de multinationale bedrijven, veiligheidsagentschappen en ziekenhuizen.

Malvertingen voorkomen

Een van de grootste uitdagingen is de manier om malvertenties te voorkomen..Hier hebben we het gehad over een paar dingen die je moet onthouden.

Up-to-date browsers

Allereerst moet u uw browser regelmatig bijwerken. In de afgelopen paar maanden hadden malvertenties de Angler-exploitkits gediend. Het is een specifiek type malware dat uw browser vergrendelt en uw toegang tot internet kan beperken. De eenvoudigste manier om dit op te lossen, is door uw browsers en plug-ins eenmaal per week bij te werken. Een bijgewerkte browser wordt niet geïnfecteerd met malware en virussen.

Anti-virusprogramma

Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat er geen alternatief is voor antivirusprogramma's. Ze kunnen uw systemen scannen en u helpen om malware en virussen grotendeels te voorkomen. Antivirusprogramma's fungeren als een verdedigingslaag tegen malware en geïnfecteerde advertenties.

Ad-blokkers

Gebruik altijd adblockers die u helpen alle geïnfecteerde advertenties te verwijderen. Als het gaat om het gebruik van de websites, bevatten de meeste advertenties malware en virussen, en de enige manier om er vanaf te komen is het inschakelen van uw adblocker. Sommige websites behouden echter hun inkomsten en genereren veel geld door u veilige en beveiligde advertenties te bieden. Het vinden van dergelijke sites is moeilijk, dus het is beter om een ​​ad-blocker te hebben en deze up-to-date te houden.

Browser Lock-pictogrammen

Als laatste maar niet de minste kun je proberen iconen te vergrendelen die de neiging hebben om vooraf te gaan aan de URL's in het zoekvak van hun browsers. Het is een gemakkelijke en veilige manier, en de browsers die eraan kunnen worden toegevoegd, zijn Mozilla, Google Chrome en Firefox. Wanneer de beveiligde HTTPS-websites inhoud ophalen van niet-beveiligde HTTP-platforms, wordt u waarschijnlijk binnen enkele seconden gewaarschuwd. Mozilla waarschuwt zijn gebruiker bijvoorbeeld met elke twee van de tien vergrendelpictogrammen, zodat deze veilig op internet kunnen blijven.

November 28, 2017