Back to Question Center
0

Uw IP-adres filteren - Semalt

1 answers:

Voor elke online ondernemer kan het maken van effectieve e-commercewebsites een echte doorbraak worden die het bedrijf voorspoedig zal maken. Voor de meeste webmasters is het verkrijgen van een continue toevoer van bezoekers naar uw website het beste deel van het succes van e-commerce. Verschillende sites gebruiken verschillende methoden om spam van hun websites te verwijderen - cauterets de galenic products. In veel gevallen filteren websitebeheerders de Google-gebruikersaccounts eruit, die een bepaald niveau van verwijzingsspam lijken te hebben. Veel commerciële sites beheren hun verkeer en klanten met behulp van een IP-adres. Dit fenomeen betekent dat het gemakkelijk is om een ​​persoon of een gebruikerscomputer te monitoren door cookies te gebruiken.

Jack Miller, de Senior Customer Success Manager van Semalt , denkt dat u de nauwkeurigheid van uw Google Analytics-gegevens kunt verbeteren door het verkeer, dat afkomstig is van uw bedrijfspersoneel, uit te sluiten. De meeste van deze bezoeken zijn experimenteel en resulteren niet in een aankoop waardoor de volledige dataset niet nauwkeurig is. Sommige referral-spambezoeken komen ook op dezelfde manier voor bij sommige specifieke IP-adressen. Het kan belangrijk zijn om enkele van de geavanceerde filters van Google Analytics te gebruiken. Enkele van de gebruikelijke manieren om dit te doen, is het automatiseren van een aangepast filter in het beheerdersdashboard van Google Analytics.

Verwijzingsspam zijn berichten die afkomstig zijn van een gemeenschappelijk domein. Deze spam-e-mails bevatten meestal enkele instructies die ertoe leiden dat nietsvermoedende slachtoffers waardevolle informatie verliezen. Dat is de reden waarom er speciale Google Analytics-filters zijn gemaakt om met dit probleem om te gaan. Deze filters blokkeren botnetverkeer afkomstig van spammingdomeinen. Met deze maatregel kunt u uw website beveiligen tegen enkele van de meest voorkomende spamaanvallen. Hackers kunnen bijvoorbeeld op verschillende manieren creditcardinformatie en andere waardevolle gegevens van nietsvermoedende personen stelen. Enkele van de meest wijdverspreide manieren die cybercriminelen gebruiken, zijn phishing en cross site-aanvallen.

Filter uw IP-adres

Maak een Google Analytics-account aan of log in in uw account om het IP-adres vanuit dit paneel te beheren. Allereerst moet u zich houden aan een statisch IP-platform van uw bedrijf. Dit betekent dat u een conventionele routerkaart voor uw bedrijf moet gebruiken, die kan worden geconfigureerd als een statische IP. Het gebruik van meerdere internetbronnen kan ervoor zorgen dat de apparaten een dynamisch IP-adres aannemen, dat moeilijk te volgen is. Apparaten die toegang krijgen tot internet via mobiel breedband kunnen bijvoorbeeld een dynamisch IP-adres hebben. Onder deze apparaten vallen mobiele telefoons en tablets die gebruikmaken van een carrier data-abonnementsservice.

In het admin-paneel kunt u een aangepast filter selecteren. In deze gevallen kunt u het statische IP-adres invoeren van het netwerk dat u wilt uitsluiten van Google Analytics. Als gevolg hiervan vindt u verschillende domeinen en IP-adressen die u wilt uitsluiten van uw verkeer. Deze instellingen zijn hier beschikbaar. Het is ook mogelijk om verwijzingsspam en het verkeer ervan te weren met behulp van dit aangepaste filter.

November 29, 2017