Back to Question Center
0

The Take Of Semalt On Rogue Sites - Gevolgen voor uw gegevens

1 answers:

Rogue-sites en referrerspam maken de statistieken en gegevens van online bedrijven lange tijd zonder hun toestemming in de war. Een groot aantal B2C- en B2B-bedrijven gaan ervan uit dat de kwestie van frauduleuze sites die verkeer naar hun sites leiden, automatisch door Google Analytics wordt afgehandeld, een situatie die kleine bedrijfsgegevens schaadt.

Ryan Johnson, een van de vooraanstaande deskundigen van Semalt , verstrekt hierover nuttige informatie om u te helpen de impact van frauduleuze sites op uw gegevens te begrijpen.

Spammers en opportunisten profiteren nu van trackingcodes om nepverkeer naar uw en sluipende malware naar uw website te leiden. Door uw GA-trackingcode op uw site te plaatsen, worden bezoeken aan hun site automatisch weergegeven in uw Google Analytics - alabama long term care insurance. Dit kan uw website op twee manieren negatief beïnvloeden. Ten eerste kunnen malware en bot-verkeer de controle over uw website hebben en met uw gegevens in gevaar komen. En ten tweede kunnen bezoekers die naar uw site worden omgeleid mogelijk uw pagina's die van invloed zijn op uw bouncepercentages terugklikken.

Wanneer klanten uw website bezoeken en doorklikken naar uw pagina's, worden de bouncepercentages hoog, waardoor uw conversiesleutelwoord goed gepositioneerd is en hoog in de algoritmen staat. Bezoekers die op uw pagina's klikken, verlagen uw bouncepercentages, een instantie die ervoor zorgt dat de algoritmen om uw zoekwoord als irrelevant te markeren. Dit is waar de noodzaak om ongewenste sites en verwijzende spam van het bezoeken van uw site te blokkeren, binnenkomt.

Tips voor het identificeren en markeren van frauduleuze sites

Het maken van een hostnaamrapport met drill down en hostname-dimensies wordt gebruikt om frauduleuze sites te identificeren. Statistieken van 'unieke bezoekers' en 'bezoeken' worden gebruikt om het totale aantal bezoeken te meten dat uw website heeft bezocht..Gebruik de doelen en inkomsten van uw campagne om ervoor te zorgen dat echt verkeer niet wordt gefilterd. U kunt ook een nieuw filter toevoegen aan uw aangepaste rapport om intern verkeer, bot en spiders en referrerspam uit te sluiten die uw domeinreferenties bevatten.

Het is echter raadzaam om uw taken zorgvuldig uit te voeren wanneer u malafide sites en verwijzende spam van uw Google Analytics uitsluit. De twee Google-gerelateerde hostnamen die in uw segment worden weergegeven, mogen niet worden beschouwd als frauduleuze sites, omdat dit kan leiden tot verlies van waardevolle informatie. Het segment bevat ook een web-cache die aangeeft wanneer bezoekers op de optie 'cache' klikken en een vertaalde hostnaam die aangeeft dat sommige van uw potentiële bezoekers een Google-vertaalservice hebben gebruikt.

Vink in uw segment aan om te zien of u enkele hostnamen zult zien die u niet kent. Als u ze aangeeft, kunt u ze analyseren op de bestemmingspagina van de bezoeker. Plak de hostnaam-URL op de bestemmingspagina van uw bezoeker om de sites te bekijken met uw echte verkeer. Nadat u ervan overtuigd bent dat het domein bedrieglijk is, filtert u ze uit met behulp van de volgende procedures.

Oneerlijke sites filteren met behulp van reactieve-uitsluitingsmethode

Voeg nieuwe uitsluitingsfilters toe na het identificeren van de lijst met hostnamen die moeten worden geblokkeerd. Bij gebruik van deze methode om frauduleuze domeinen uit te sluiten, is het raadzaam om er rekening mee te houden dat nieuwe filters nieuwe gegevens uitsluiten. Maak nog een filter om tijdens uw uitvoering ongefilterd te blijven. Op deze manier herstelt u uw gegevens, zelfs als u uw uitsluitingspraktijk verknoeit.

De proactieve uitsluitingsmethode

In deze methode om malafide sites uit te sluiten van uw Google Analytics, worden domeinen gefilterd, afhankelijk van of ze overeenkomen met uw gemaakte hostnamen. Als de hostnaam van de gefilterde gegevens niet overeenkomt met de domeinen, kunnen de gegevens niet uit uw rapport worden opgehaald.

Google Analytics heeft zowel B2C- als B2B-bedrijven die actief zijn op de online platforms te hulp geschoten. Een bedrijf kan nu malafide sites, referrerspam en malware van hun website filteren en uitsluiten om schone en nauwkeurige rapporten te krijgen. Wees voorzichtig met het uitsluiten van frauduleuze sites van uw Google Analytics om te voorkomen dat waardevolle informatie wordt gefilterd.

November 28, 2017