Back to Question Center
0

Stoppen met malware eens en voor altijd door het volgen van eenvoudige tips vriendelijk verstrekt door Semalt

1 answers:

Malware kan veel verliezen en schade veroorzaken. In het bedrijfsleven proberen hackers veel trucs om geld te stelen, handelsgeheimen en alle informatie die hen kan helpen. Beveiligingshulpmiddelen zoals antivirussoftware, firewalls en e-mailversleuteling spelen een belangrijke rol bij het tegenhouden van malware-aanvallen - gafas marca ray ban.

Ivan Konovalov, the Semalt Customer Success Manager, zegt dat er manieren zijn waarop hackers deze maatregelen kunnen omzeilen. Ze zijn vaak gericht op werknemers om een ​​weg te vinden naar een organisatiesysteem. Gelukkig, als personeelsleden de volgende acties ondernemen, zullen ze hun kwetsbaarheid voor malwareaanvallen aanzienlijk verminderen.

1. Ken de vijand

Pop-upwaarschuwingen en website-advertenties zijn een feit van het leven in de online wereld. Hackers hebben veel geïnvesteerd in deze twee methoden. Hun meldingen en advertenties worden vaak op agressieve wijze weergegeven en op een handige manier verwoord. De advertenties verkopen deals die er goed uitzien. Pop-ups waarschuwen vaak voor een fout die urgente aandacht nodig heeft en vragen werknemers om reparatietools te downloaden.

Deze advertenties en pop-ups verbergen links naar schadelijke downloads en sites. Zodra een gebruiker op dergelijke links klikt, kan de malware automatisch worden gedownload. Het Northeastern University Office of Information Security adviseert werknemers om dergelijke pop-upvensters te vermijden en alleen op legitieme links te klikken.

2. Pas op voor vreemde links en bijlagen

Volgens MakeUseOf moeten gebruikers afzien van het downloaden of openen van links waarvan de oorsprong en relevantie twijfelachtig zijn..Hoewel de meeste e-maildiensten bijlagen scannen op malware, kunnen werknemers de veiligheid verbeteren door dergelijke ongevraagde bijlagen en links te vermijden.

3. Externe opslagapparaten scannen

Zo nu en dan kunnen bestanden van de ene computer naar de andere worden overgezet met behulp van verschillende apparaten van USB-flashstations, geheugenkaarten, externe harde schijven en andere apparaten. Deze opslagapparaten worden vaak gedeeld en kunnen malware van de ene computer naar de andere vervoeren. Voordat u de bestanden opent, scant u de opslagapparaten om malware te detecteren zoals MakeUseOf aanbeveelt.

4. Als de deal te goed is

Mensen voelen zich altijd aangetrokken tot gratis dingen. Gratis games, software, muziek en films zijn het lokaas dat de meeste hackers gebruiken om malware op veel computers te installeren. De meeste sites die gratis downloads aanbieden, lopen gevaar om malware in het systeem te stoppen. Northeastern University Office of Information Security pleit voor downloads van vertrouwde websites om dit risico te verminderen.

5. Val niet voor phishing-e-mails

Phishing-e-mails zijn bedoeld om bepaalde informatie van de ontvanger te extraheren met behulp van verschillende tactieken. De schrijvers van deze e-mails kunnen een geduldig spel spelen om vertrouwen te winnen of een voorwendsel gebruiken zoals u de loterij hebt gewonnen om werknemers aan te moedigen om details zoals creditcardinformatie te onthullen. Hun tactieken variëren in verfijning en techniek.

Werknemers moeten e-mails van onbekende afzenders vermijden. Voor de e-mails die personeelsleden lezen, moeten ze aandacht besteden aan de informatie voor het geval de afzender is gehackt.

6. HTML uitschakelen in e-mail

HTML kan scripts uitvoeren. Als een geïnfecteerde e-mail wordt geopend, wordt het malwarescript automatisch uitgevoerd en wordt de computer geïnfecteerd. Schakel de HTML-functie in e-mail uit om dit risico te voorkomen. Als medewerkers HTML moeten gebruiken, moeten ze er zeker van zijn dat de e-mails afkomstig zijn van vertrouwde bronnen.

November 28, 2017