Back to Question Center
0

Semalt - Waardevolle manieren om malware voor kleine bedrijven te voorkomen

1 answers:

Ben jij een sociaal ingenieur? Als je dan bent, huilt het bedrijfsleven om je hulp. Waarom? Volgens statistieken van Symantec werd 40% van alle cyberaanvallen uitgevoerd tegen bedrijven met minder dan 500 werknemers. Om het nog erger te maken, heeft de National Cyber ​​Security Alliance onthuld dat 1 op de 5 kleine bedrijven elk jaar te maken krijgt met een cyberdreiging. Van dit aantal herstelt 60% niet. Ze sluiten hun winkel vaak al na zes maanden - rastreamentos de produtos correios busca. Daarom vindt u kleine bedrijven die vragen om updates over de staat van cyberbeveiliging.

Lees verder om erachter te komen hoe malware uw bedrijf kan verstoren en gebruik vervolgens de gids, gespecificeerd door Oliver King, Customer Success Manager van Semalt , om uzelf tegen dezelfde (malware) te beschermen.

Wat is precies malware en hoe kan dit de handel verstoren?

Malware is het acroniem voor kwaadwillende software. Toevallig heeft het voorvoegsel 'mal' een negatieve connotatie in het Spaans en andere Latijnse talen (het betekent slecht). Hier zijn enkele definities om u te helpen begrijpen.

  • Malware
  • Zoals u kunt zien, is het niet echt een bedreiging, maar eerder een algemene term die wordt gebruikt om naar elke software te verwijzen die zichzelf zonder uw toestemming in uw systeem installeert. In de meeste gevallen is het doel ervan om gegevens te phishing die vervolgens worden gebruikt om persoonlijke gegevens, creditcardnummers, enz. Te stelen. Virussen, ransomware en spyware alle malware.

  • Virussen
  • Net als de ziekteverwekkers waarover u in de biologie hebt gelezen, kunnen virussen zichzelf repliceren en zich vervolgens verspreiden naar andere schijffragmenten of registerbestanden. Normaal gesproken is een virus geprogrammeerd om computersystemen te overschrijven, verwijderen of opnieuw te formatteren.

  • Spyware
  • Zoals de naam al doet vermoeden, wordt spyware verzonden om uw activiteiten te bespioneren, met name die welke online zijn gedaan. We hebben het over uw sociale-mediarekeningen, browsergeschiedenis en cookies die vervolgens vaak aan belanghebbende partijen worden verkocht inbreuk maken op uw privacy In extreme gevallen kan spyware uw inloggegevens en andere details stelen via key logging

  • Ransomware
  • Dit is een complex programma dat hackers gebruiken om een ​​bedrijf te gijzelen. Ze nemen de controle over een database of server en eisen vervolgens betaling, zodat ze de bron kunnen vrijgeven. CryptoLocker is het beste voorbeeld van ransomware. Het werd losgelaten in 2013.

Uw bedrijf beschermen tegen malware

Om uw bedrijf te beschermen tegen de dreiging van malware, moet u het volgende in acht nemen:

1. Houd uw pc-antivirus bijgewerkt. Natuurlijk is het installeren van een antivirusprogramma een must, maar is het programma de nieuwste versie van de ontwikkelaar? Is het bijgewerkt? Heeft het een anti-malwarefunctie?

2. Gebruik een legitiem besturingssysteem, legitieme programma's en firmware. Knip geen bochten door 'gekraakte' besturingssystemen, software en apps te installeren. Koop of abonneer je op echte software. Controleer of een firewall is ingeschakeld.

3. Maak en voer een wachtwoordbeleid uit - probeer wachtwoordbeheerders of begin met het gebruik van moeilijk te raden wachtwoorden met alfanumerieke tekens en speciale tekens.

4. Neem geen risico's - om te voorkomen dat je in gevaar wordt gebracht, verander je het netwerk telkens wanneer een werknemer zich terugtrekt of vrijwillig stopt. Op deze manier kan een ontevreden werknemer je niet in de problemen brengen.

5. Leid uw personeel op - zorg ervoor dat ze niet op verdachte koppelingen en bijlagen klikken of deze installeren. Laat ze alle gedownloade programma's uitvoeren via een antivirusprogramma.

November 28, 2017