Back to Question Center
0

Semalt - Redenen om intern verkeer uit uw Analytics-rapporten uit te sluiten

1 answers:

Stel je voor dat je jezelf de taak hebt toegewezen om uit Google Analytics te stappen en in de war bent over hoe je dat moet doen. Als u een enquête hierover maakt, krijgt u een idee dat er verschillende theorieën, concepten en controverses bestaan ​​over waarom het uitsluiten van intern verkeer uit Google Analytics belangrijk is. Sommige mensen zeggen dat het belangrijk is om de kwaliteit van uw website en zijn verkeer te waarborgen, terwijl anderen zeggen dat het niet nodig is - dominios baratos chile.

Met dit doel in gedachten kunt u de bezoekers en de kwaliteit van uw website analyseren, ongeacht of u een privédomein of een publiek domein gebruikt.

Ivan Konovalov, de Customer Success Manager van Semalt , verduidelijkt hier dat er veel verschil is tussen intern verkeer en extern verkeer. Intern verkeer omvat alle werknemers van uw bedrijf, hun familieleden, andere vergelijkbare agentschappen en alle mensen die in uw stad wonen.

Waarom intern verkeer filteren

Er zijn veel voordelen van het filteren van intern verkeer. Dit geeft je vrijheid en een gevoel van veilig zijn op internet. Het helpt ook om de ervaring van de bezoeker te verbeteren en u kunt ervoor zorgen dat uw website alleen door echte mensen en echte personen wordt bezocht.

Laat me het met een voorbeeld uitleggen: als u een verdachte IP gebruikt en niet zeker bent van de geloofwaardigheid, dan is de betere optie dat u uw computerapparaat als anoniem houdt en niet laat Google Analytics telt uw mening. U kunt hiervoor verschillende software en hulpmiddelen gebruiken: zelfs WordPress heeft een groot aantal plug-ins om uit te kiezen.Ten eerste moet u een onderscheid kunnen maken tussen de interne verkeersbronnen en externe verkeersbronnen.

Als uw plug-in of software geen extern verkeer ondersteunt, moet u er op letten dat u de instellingen zo vroeg mogelijk aanpast. Het proces kan worden gestart door naar uw Google Analytics-rapporten te kijken. Zorg ervoor dat de gebruikers die uw websites bezoeken, op uw verschillende pagina's reageren en graag uw berichten delen en delen. U moet weten waarom zij uw website bezoeken en wat de aard van hun IP's is. Ze mogen geen IP's gebruiken die verdacht lijken en niet goed zijn voor de gezondheid van uw website.

Intern verkeer filteren

Als het gaat om het filteren van het interne verkeer, moet u ervoor zorgen dat u voor dit doel een uniek IP-adres gebruikt. Tegelijkertijd moet u de kwaliteit van uw webverkeer en de bronnen ervan in de gaten houden. U kunt de instellingen van uw IP aanpassen in de firewall of de browser die u gebruikt. Dat moet het aantal pagina's in de vorm van www.whatsmyip.com laten zien. Als u geen idee hebt van wat dat is en hoe u dit proces kunt voortzetten, kan ik u vertellen dat dit een door de gebruiker gedefinieerde reeks variabelen is die wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat uw website alleen kwaliteits- en organische weergaven ontvangt. Sommige andere manieren kunnen ook worden gebruikt om intern verkeer uit de rapporten te verwijderen. U kunt dus kiezen uit een reeks tools, technieken en plug-ins op basis van uw vereisten en algemene behoeften.

November 28, 2017