Back to Question Center
0

Semalt: queryparameters uitsluiten van Google Analytics

1 answers:

Bij het ontwerpen van een website en het optimaliseren van deze voor zoekmachines zijn query-tekens een van de factoren die ervoor kunnen zorgen dat een site niet goed scoort op de pagina's met zoekresultaten van zoekmachines. Voor elke online startup kan het uitvoeren van een e-commerce website een van de beste zakelijke benaderingen zijn die er zijn. Bedrijven hebben bijvoorbeeld het vermogen om wereldwijd oneindig marktpotentieel te bereiken met behulp van een aantal van de online marketingtechnieken. Digitale marketing kan verschillende methoden omvatten om de website en de inhoud aan de ontvangers ervan te laten voldoen - market value of boat. Het is mogelijk om Search Engine Optimization op een website te gebruiken en het verkeer van de organische SERP's van een aantal specifieke zoekwoorden op te halen.

De Senior Customer Success Manager van Semalt Digital Services, Jack Miller, gaat hier in op enkele overtuigende problemen met betrekking tot het uitsluiten van queryparameters van Google Analytics.

Digitale marketing is een breed spectrum van activiteiten. Ze lijken allemaal een element te zijn van het vergroten van de zichtbaarheid van uw website en het bereiken van veel potentiële klanten. Enkele van de technieken gepresenteerd in het digitale marketing platform omvatten zoekmachineoptimalisaties, contentmarketing evenals andere platforms zoals de Social Media Marketing (SMM). Exclusief de queryparameters helpt al deze processen hun motief goed te bereiken zonder haperingen..In andere gevallen kunnen ze bijdragen aan het vergroten van de veiligheid van het gebruik van uw website.

Verwijzingsspam is een veel voorkomend probleem waarmee de meerderheid van de internetgebruikers wordt geconfronteerd. Het uitsluiten van spam van het dagelijks gebruik van de website is belangrijk. Spam kan Trojaanse paarden en malware bevatten die de veiligheid van het gebruik van uw site in gevaar kunnen brengen. In andere gevallen is het van essentieel belang om uw publiek te sensibiliseren voor dreigende spamaanvallen die hun gebruikersaccounts kwetsbaar kunnen maken. Conventionele spamfilters en het vasthouden aan andere anti-spywaremethoden kunnen de mogelijkheid afhouden van spam-aanvallen. Het is belangrijk om queryparameters uit te sluiten in Google Analytics om verwijzingsspam te beheren. In andere gevallen kunnen gebruikers een periode van veiligheid ervaren tijdens het browsen op uw website. Onthoud altijd dat de veiligheid van uw website en die van de gebruikers afhangt van uw veiligheidsmaatregelen.

Queryparameters uitsluiten

U kunt queryparameters uit uw Google Analytics-account uitsluiten door u aan te melden bij uw admin-paneel. Vanaf hier kunt u op uw account klikken en vervolgens de weergave selecteren. In het lichtpaneel kunt u op weergave-instellingen klikken. Op deze plaats kunt u de queryparameters uitsluiten die u nodig heeft in de weergavegroep Google Analytics. Wanneer u deze wijzigingen aanbrengt, is het essentieel om op de knop Opslaan te klikken om te controleren of de configuratie niet wordt gewijzigd. Deze procedure kan nuttig zijn voor uw website.

Conclusie

Google Analytics bepaalt zijn metrische informatie van enkele van de URL's die zijn geladen. In andere gevallen is het mogelijk om een ​​verwijzingsspamfilter van Google Analytics toe te voegen om valse websitebezoeken uit te sluiten. In deze maatregel kunnen gebruikers legitieme websitebezoeken maken, evenals andere soorten voorvallen op de websites. Queryparameters zijn een van de technieken die Google Analytics gebruikt om de informatie en statistieken van een site te beheren. Bedrijven gebruiken deze informatie om hen te helpen bij het rangschikken van hun websites hoog in de zoekmachines.

November 29, 2017