Back to Question Center
0

Semalt presenteert acht effectieve manieren om malwareaanvallen te voorkomen

1 answers:

Malware is een specifiek type software dat is ontworpen om te worden uitgevoerd zonder uw kennis en informatie. Deze tool kan ernstige schade aan uw apparaat veroorzaken en uw persoonlijke gegevens en geld binnen enkele seconden stelen.

Ross Barber, the Semalt Customer Success Manager, waarschuwt zijn klanten altijd dat dergelijke programma's ertoe kunnen leiden dat de computers hun prestaties verliezen, pop-upadvertenties creëren, hun internettoegang en betalingsverzoeken blokkeren en genereren verschillende kwaadwillende activiteiten.

Aankoop en installatie van antivirussoftware

Koop altijd goed presterende antivirus- en antimalwaresoftware - peru tours nazca lines. Als uw computer honderdduizenden virussen bevat, moet u deze zo snel mogelijk verwijderen. Dat is alleen mogelijk als u authentieke antivirussoftware koopt en installeert. Het is niet nodig om met gratis software te werken, omdat dergelijke tools voor niets goed zijn.

Houd uw beveiligingsoplossingen bijgewerkt

Het is waar dat er verschillende betrouwbare antivirus- en antimalwaretools beschikbaar zijn om te kopen. Uw internetserviceprovider of een technische expert kan u beter helpen om een ​​goed programma te krijgen. Het is belangrijk om uw beveiligingsoplossingen up-to-date te houden. Verouderde oplossingen kunnen ernstige problemen veroorzaken voor uw apparaat en kunnen een bedreiging vormen voor uw online veiligheid. U moet best-operating systems downloaden en installeren en geen oude versies van Adobe, Java en andere mediaspelers proberen.

Siteadviseur

U kunt een siteconsultant inhuren of uzelf een site-adviseursprogramma geven dat u op de hoogte stelt van wat er mis is met uw website. U kunt risicositiewebsites zoals de sites voor volwassenen en goksites ook vermijden die een groot aantal virussen bevatten.De meeste van deze websites zijn ongezond voor uw computersysteem, dus het is beter om daar weg te blijven.Zij kunnen schadelijke codes bevatten die uw systeem in grote mate kunnen beschadigen.

Websites voor het delen van bestanden

De beroemde websites voor het delen van bestanden zoals BearShare, WixMx, PirateBay en Kazaa kunnen schadelijke software en virussen bevatten. Daarom zou u deze websites niet regelmatig moeten gebruiken. Tijdens het gebruik van deze websites is het beter dat u alleen datgene downloadt wat belangrijk is en onbelangrijke dingen vermijdt.

Periodescan

Periodiek scannen is goed voor je computer omdat het helpt om zich te ontdoen van malware en virussen. Er zijn verschillende gratis programma's zoals Spybot search en Malwarebytes; je kunt deze programma's proberen die gemakkelijk virussen en malware in je systeem kunnen detecteren en zowel grote als kleine malwarebedreigingen kunnen verwijderen.

Pas op voor e-mails

Elke dag worden onze spammappen gevuld met veel e-mails. De hackers sturen die e-mails om mensen te lokken en hun computersystemen aan te vallen. Je moet oppassen voor dergelijke e-mails en niet klikken op onbekende e-mails. Het is ook belangrijk dat u de e-mailbijlagen niet openhoudt.

Blijf op de hoogte

Gekraakte en gepirateerde programma's kunnen virussen en malware bevatten; ze verbieden vaak het functioneren van uw computerapparatuur door uw gevoelige gegevens te achterhalen. Daarom moet u altijd de juiste informatie op het internet schrijven.

Denk na voordat je klikt

Last but not least moet je nadenken voordat je op een link klikt. Zelfs de legitieme websites kunnen links of advertenties bevatten die door aanvallers naar u zijn doorgestuurd. Ze willen je informatie stelen; daarom moet u niet klikken of onbekende links openen tegen elke prijs. Houd jezelf weg van de valse en volwassen websites, evenals hun zogenaamde mooie aanbiedingen.

November 28, 2017