Back to Question Center
0

Semalt legt uit hoe u Reddit.Com verwijzingspam blokkeert in Google Analytics

1 answers:

Als u ongewoon verkeer en veel weergaven ziet op uw reddit.com-account, hoeft u zich geen zorgen te maken en probeert u de instellingen van uw Google Analytics-account aan te passen. Meest recent begonnen Russische verwijzingsspammers verschillende welbekende en beroemde domeinen te spammen en creëerden een groot aantal accounts op Google Analytics met behulp van de gegevens van andere mensen. Ze creëerden veel webpagina's op reddit - barmah squashy hats.com en deden zich voor als jullie weldoeners. Ze hebben ook de gebruikers en websites van abc.xyz, addons.mozilla.org en theextweb.com voor een groot deel geïnfecteerd. Het is dus hard nodig om van die spammers af te komen voordat het te laat is en zij toegang hebben tot uw persoonlijke gegevens.

Ivan Konovalov, de expert van Semalt , stelt dat een van de belangrijkste redenen waarom spammers uw Google Analytics-gegevens spammen met behulp van reddit.com verwijzingsverkeer en andere soortgelijke legitieme websites, is dat zij de aandacht van uw kant en willen u naar hun persoonlijke URL's en bijbehorende webbrowsers trekken. Wanneer je hun links opent, zul je zien dat er niets nuttigs is om te lezen of om geïnspireerd te raken. Maar uw bezoek telt altijd mee voor hun mening en ze worden ervoor betaald door Google AdSense. De afgelopen maanden is reddit.com door veel mensen gebruikt om spambezoeken en verkeer naar meerdere sites te sturen..Het was een goede manier om zijn site te promoten, maar nu biedt het geen kwaliteitsresultaten.

Dergelijke spammers zijn geassocieerde spammers genoemd en kunnen niet worden gestopt voordat serieuze maatregelen tegen hen zijn genomen. Het nadeel van deze spam-strategie is dat het de gegevens in uw Google Analytics kan ruïneren, waardoor het moeilijk voor u wordt om de informatie van uw eigen website te analyseren en evalueren. Het verkeer dat op deze manier van reddit.com komt, heeft niets te maken met geloofwaardigheid. In plaats daarvan heeft het in grote mate invloed op uw Google Analytics-gegevens. De verwijzingen lijken bijvoorbeeld te landen op een of twee webpagina's op uw site en vervolgens te vertrekken met een bouncepercentage van bijna 100 procent. Dergelijke resultaten zijn niet goed voor uw website en mogen niet worden opgenomen in uw Google Analytics. In dergelijke omstandigheden zou u moeten overwegen om het verkeer te filteren en ervoor te zorgen dat uw website veilig blijft.

Het is waar dat referrerspam het vermogen heeft uw analytische gegevens te verpesten. Het veroorzaakt ook verschillende problemen voor u en kan van invloed zijn op de zoekmachine-optimalisatie van uw website. Voor dit doel gebruiken spammers verschillende hulpmiddelen en tactieken, omdat ze ervoor willen zorgen dat uw websiteweergaven er natuurlijk uitzien, en u vindt dat het verkeer afkomstig is van reddit.com.

Verwijzer-spammers richten zich om vele redenen op uw sites en hun gegevens. Ze willen bijvoorbeeld hun eigen websites promoten via je zoekresultaten en je achter de race zetten. Bovendien willen ze hun Google-zoekmachinepositie verbeteren door backlinks op uw site te maken. Op welke manier dan ook, het kan uw website schaden en moet zo snel mogelijk worden verwijderd.

November 28, 2017