Back to Question Center
0

Semalt legt uit hoe u betrouwbare Google Analytics-rapporten kunt verkrijgen

1 answers:

Het is veilig om te zeggen dat we allemaal echt en authentiek verkeer op onze websites willen hebben en alleen de betrouwbare Google Analytics-rapporten. Er zijn veel manieren om dit mogelijk te maken. Als u statische IP-adressen gebruikt, kunt u eenvoudig uw gegevens maken door deze handleiding te volgen - buy real id online. Hier zal Ross Barber, de Semalt Customer Success Manager, u vertellen hoe u IP-adresfilters moet gebruiken om het externe verkeer van het interne verkeer op Google Analytics uit te sluiten.

Voors en tegens van IP-adresfiltering

Allereerst moeten we weten wat de voor- en nadelen zijn van IP-adresfiltering. Google Analytics wordt veel gebruikt voor het bijhouden van hoe potentieel en serieus uw klanten zijn en hoe de gebruikers omgaan met uw webpagina's. Wanneer uw analyserapporten zowel externe als interne bezoekers bevatten, is het voor u moeilijk om onderscheid te maken. Maar er is niets om u zorgen over te maken, omdat u kunt voorkomen dat uw Google Analytics de interne en externe bezoeken opspoort en bijhoudt. Dit is mogelijk wanneer u verschillende lijsten maakt en alle IP's daar invoegt. Houd er rekening mee dat het filteren van IP-adressen alleen gebeurt wanneer u statische IP-adressen gebruikt. Een statisch IP-adres is het adres dat niet kan worden gewijzigd. Dit wordt gebruikt om te weten hoe betrouwbaar uw website en analysegegevens zijn..De meeste gebruikers hebben geen witte lijst nodig in hun IP's, dus kunnen ze dynamische IP-adressen gebruiken, die met de tijd kunnen worden gewijzigd, gewijzigd of hernoemd. Laat me u hier vertellen dat uw IP-adres nooit met u meegaat, wat betekent dat u het moet verbinden wanneer u een Wi-Fi-verbinding gebruikt. Al deze activiteiten worden automatisch vastgelegd in Google Analytics.

Een IP-adresfilter maken in Google Analytics

Voor het maken van IP-adresfilters moet u alles weten over uw publieke en private IP. Een van de gemakkelijkste manieren om dat te doen is door te weten welke typen IP's door Google worden geaccepteerd. Zodra u het antwoord op deze vraag heeft, kunt u eenvoudig filters voor uw websites maken in Google Analytics. Eerst en vooral moet u uw Google Analytics-account openen en de website kiezen waarvoor u filters wilt maken. De volgende stap is om de uitsluitingsoptie te openen en op het filtertype te klikken. Hier kunt u uw IP-adres invoeren en de filters toepassen op de sectie Weergaven. Nu moet u de instellingen opslaan en voorkomen dat intern verkeer wordt gemixt met het externe verkeer in uw Google Analytics-gegevens.

Een alternatieve methode voor het filteren van IP-adressen

Als u het bovengenoemde proces niet begrijpt, kunt u een alternatieve methode gebruiken om uw IP-adres te filteren. Met MonsterInsights hebt u toegang tot een groot aantal filters. U kunt de filters van uw keuze kiezen en activeren om het IP-adres van uw website bij te houden. Wat u moet doen, is om een ​​rol voor elke gebruiker op te geven en te voorkomen dat Google Analytics hun activiteiten voor een paar dagen bijhoudt. Met deze tool kunt u meer betrokkenheid en een groot aantal gebruikers op uw website zien en is het eenvoudig om hun rollen, gedrag en interactie met uw webpagina's bij te houden.

November 28, 2017