Back to Question Center
0

Semalt legt uit aan alle WordPress site-eigenaren Hoe Google Analytics in te stellen

1 answers:

Michael Brown, de Semalt Customer Success Manager, is er 100% zeker van dat Google Analytics een goede manier is om uw doelgroep te begrijpen. Het helpt u te achterhalen wat mensen van u vinden, welke van uw inhoud het populairst is, evenals de locatie van uw bezoekers. Hier leer je hoe je Google Analytics instelt - gonfiabili per bambini video editing. Als u Google Analytics al op uw website heeft, wed ik dat u nog steeds iets nieuws leert.

De eerste stap bestaat uit het aanmelden voor Google Analytics met uw Google-account. Het enige wat u hoeft te doen is om een ​​naam voor uw account in te stellen, de URL van uw website in te voeren en de juiste tijdzone voor uw locatie in te stellen. Accepteer ten slotte de algemene voorwaarden van Google. Nadat u akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden, ontvangt u een trackingcode in uw account.

Het hebben van een Google Analytics-account geeft u toegang tot een aantal functies die moeten worden ingeschakeld. Ze geven u extra informatie over de bezoekers die uw website ontvangt. Door de demografische en interesseverslagen in te schakelen, krijgt u gegevens over de leeftijd, interesses en het geslacht van uw bezoekers.

De volgende stap is het inschakelen van advertentiefuncties. Hiermee kunt u gegevens opvragen over de leeftijd, interesses en het geslacht van uw websitebezoekers.

Nadat u advertentiefuncties hebt ingeschakeld, moet u uw IP-adres uitsluiten van uw Google Analytics. Het is waarschijnlijk dat u uw website veel vaker bezoekt dan uw klanten. U kunt uw bezoeken uitsluiten door een filter in te stellen. U moet echter uw IP-adres weten om het te blokkeren. De eenvoudigste manier om er achter te komen is door te googlen 'Wat is mijn IP'.

Als u een Google Analytics-account hebt en uw IP-adres uitsluit, ziet u een enorme verandering in uw aantal. Zodra u uw IP-adres kent, moet u naar het gedeelte Filters gaan. Stel een filternaam in, zorg dat het filtertype vooraf is gedefinieerd en stel dit in op Uitsluiten. Kies als bron of bestemming verkeer van het IP-adres waarna u uw IP-adres plakt. Als u meerdere IP-adressen hebt, moet u deze procedure herhalen.

Uw website ontvangt hits van bots en spiders. Bots bezoeken uw website en gaan na een extreem korte tijd weer weg. Ze kunnen heel vervelend zijn, vooral als u Google Analytics al een tijdje gebruikt. U probeert mogelijk uw gegevens te lezen, maar willekeurige botbezoekers schiften uw statistieken. Gelukkig zijn er een aantal manieren waarop je deze vervelende bots uit je statistieken kunt verwijderen.

De eerste stap om dit te bereiken is door 'blokkeer bots en spiders' in uw account af te vinken. Ga naar het gedeelte Weergave-instellingen van uw admin-paneel en helemaal onderin vinkt u het selectievakje aan en Google sluit bekende bots onmiddellijk uit van de statistieken die u ontvangt. U kunt dit aanvullen door de plug-in GM Block Bots te installeren.

November 29, 2017