Back to Question Center
0

Semalt - Hoe zaken te beschermen tegen CryptoLocker Malware-aanval?

1 answers:

Hackers en aanvallers hebben belangrijke veranderingen in hun werkwijze doorgevoerd, omdat trends en innovaties voortdurend worden geïmplementeerd in SEO. Technieken en tools die eerder werden gebruikt om te voorkomen dat malware websites en online bedrijven aanvalt, werken momenteel niet. Het Trojan-virus is een van de malware die zich op de websites van eindgebruikers verspreidt.

Andrew Dyhan, de Customer Success Manager van Semalt , neemt een kijkje bij handige ideeën over hoe je tegen malware kunt beschermen - sensors in plc.

Een aantal factoren is naar voren gebracht om computergebruikers te beschermen tegen kwetsbare aanvallen, waakzaam te zijn bij het gebruik van het openbare internet en bij het gratis downloaden van gratis online-software. Om te voorkomen dat u wordt gehackt door een kwaadwillende aanvaller, is het downloaden en installeren van premium anti-malware een noodzakelijke voorwaarde. Gratis anti-virussen zijn ook direct online beschikbaar, maar premiumsoftware biedt extra voordelen in vergelijking met standaard- en premium-programma's.

Ransomware, ook bekend als CryptoLocker, treft nu en dan veel online bedrijven, een scenario dat veel bedrijven aan operationele risico's heeft blootgesteld. Het CryptoLocker-virus wordt beschouwd als een malwarestrategie die zonder toestemming in stilzwijgende beveiligingssystemen van computergebruikers is verspreid.

Waarom verschilt het CryptoLocker-virus van anderen?

Ransomware is een virus uit de Trojaanse familie en werkt zich voort te planten naar uw pc door de systeembeveiligingscodes op te splitsen. Nadat CryptoLocker op uw computer is geïnstalleerd, kunt u andere vormen van malware binnendringen, zoals het Trojan-virus..CryptoLocker is uniek omdat het een bepaald bedrag in dollars vraagt ​​na volledige controle over uw pc.

Hackers beslissen wanneer ze uw vertrouwelijke informatie en inloggegevens moeten retourneren nadat ze de malware op uw pc hebben geïnstalleerd. Meestal geven aanvallers je creditcardgegevens en accountwachtwoorden direct nadat je het gevraagde geld hebt betaald.

Hoe te voorkomen dat het CryptoLocker-virus uw website beïnvloedt

De statistieken luiden dat een aantal bedrijven failliet gaat als gevolg van hacking en het gebruik van een aanzienlijk bedrag om hackers te betalen. Securence, een van de best presterende bedrijven op het gebied van beveiligingsoplossingen, heeft in de voorhoede gestaan ​​tegen hackers en malware die zich op bedrijfswebsites verspreiden door topoplossingen aan te bieden. Het Securence-bedrijf biedt beveiligingsoplossingen voor websites door spam-e-mails te filteren en de nieuwste versies van malware en hulpmiddelen te gebruiken om te voorkomen dat malware invloed op u heeft.

Het Securence-bedrijf zorgt er ook voor dat IP-adressen die u e-mails sturen veilig zijn en gebruikmaken van de nieuwste heuristische technologie waarmee realtime scans worden gepland om bedreigingen en malware te detecteren. Volgens Securence-professionals krijgen hackers toegang tot pc-gebruikers die gearchiveerde bestanden gebruiken. Gearchiveerde bestanden worden vaak gebruikt om CryptoLocker bekend te maken in strategieën voor websites en organisaties.

Waarom jezelf beschermen tegen CryptoLocker?

Uw online veiligheid is erg belangrijk. Veel trends zijn aan het veranderen vanwege innovaties en creativiteit als gevolg van de inspanningen van hackers. Malware-aanvallen hebben geleid tot sluiting van bedrijven als gevolg van verliezen die elk jaar worden geleden. Malwareaanvallen worden als dodelijk beschouwd in vergelijking met het Trojan-virus en mobiele aanvallen. Het goede nieuws is dat professionals en IT-experts de zaak bij de hand hebben, omdat ze nieuwe versies van anti-malware hebben ontwikkeld om bedrijven te beschermen tegen verlies.

Om te voorkomen dat hackers worden gehackt door kwaadwillende aanvallers, moet u de nieuwste versies van software en CryptoLocker Anti-malware implementeren om te voorkomen dat virusscans uw bedrijfsactiviteiten beïnvloeden. U hoeft niet elk jaar consequent verlies te lijden. Huur professionals in om uw website te beveiligen en om malware en virussen te blokkeren die uw online bedrijfsactiviteiten kunnen beïnvloeden.

November 28, 2017