Back to Question Center
0

Semalt - Hoe uw e-mail bevrijden van malware en virussen?

1 answers:

Naarmate het internet zich heeft ontwikkeld en geavanceerd is, is ook het risico voor het web groter. Omdat iedereen nu een e-mailaccount heeft, kan onbedoeld een infectie downloaden net zo eenvoudig zijn als het lezen van een eenzame e-mail of het klikken op een willekeurige verbinding. Hoewel u zich niet voor elke situatie kunt voorbereiden, zorgt fundamentele webbewustwording en het gebruik van antivirusprogramma ervoor dat uw pc zich kan onthouden van het krijgen van een infectie of malware - rotalla f106 tires.

Er zijn een aantal effectieve methoden om een ​​strategische afstand tot malware te behouden en infecties die, naar aanleiding van de toevallige kans die u neemt, de hoeveelheid infecties op uw pc en de organisatie aanzienlijk zullen verminderen.

In dit artikel zal Andrew Dyhan, de Customer Success Manager van Semalt , zich concentreren op de beste manier om uw berichten te kanaliseren om te zoeken naar de waarschuwingen voor de meeste sociale bouwtricks.

Deze berichten zijn gemaakt om te lijken op een e-mail die u in uw inbox zou hopen te ontdekken. U ontvangt mogelijk een e-mail met een verbinding zonder veel rek om wrede code weg te werken die uw pc kan beschadigen..Er zijn een paar belangrijke aandachtspunten om in de gaten te houden in elke e-mail en als een e-mail er verdacht uitziet, moet u een momentoptreden van een specialist ontvangen. De eerste stap is het begrijpen van wat de indicaties van een phishing-e-mail zijn en hoe u deze kunt vermijden. Als je toevallig niet 100% zeker weet dat de e-mail waar je naar luistert, echt blauw is, zou je deze snel moeten wissen.

De bijbehorende methodologieën stellen u in staat om het probleem van malware en infecties in uw e-mail aan te pakken:

Onderzoek naar normale infectietransporttechnieken

In de regel zal het in principe begrijpen wat u vanaf het begin niet zou openen, de kosten van u een immense mate van zekerheid geven. Aangezien de infectie- en malwarebranche altijd tekenen van verandering vertoont en zich aanpast aan de opmerkzaamheid van klanten, loont het om huidige overbrengingsstrategieën te onderzoeken.

Antwoord nooit op e-mailvervaardigingen

Een paar gevallen van regelmatige e-mail leugens bevatten individuen die u benaderen voor individuele gegevens met als doel dat zij u geld kunnen geven, zich aansluiten bij buitenstaanders om zich te amuseren of te tekenen in de media, en verzoeken om kortingen op volwassen vermaak of een upgrade te gebruiken. Het in wezen openen van dit soort e-mail kan uw pc beschadigen, dus in het geval dat het verdacht lijkt, kunt u het gewoon wissen.

Tweevoudige controle van verdachte gegevens

Als u de kans krijgt dat u een e-mail ontvangt van een antivirustoepassing waarin wordt onthuld dat uw pc is gestoord, moet u ervoor zorgen dat u de gegevens controleert via uw antivirusprogramma voordat u de e-mail opent.

E-mail sneak peaks inschakelen

Aangezien content sneak peaks u een blik werpen op de inhoud van de e-mail, waardoor u minder hoeft te tikken op de e-mail om het onderwerp te bepalen - u kunt door het inschakelen van inhoudsbeoordelingen in uw gekozen e-mailvoordeel.

Zoek een respectabele e-mailklant

Alle geavanceerde e-mailadministratie is bijgehouden, bijvoorbeeld, Gmail is een goed beginpunt en u kunt de beveiligingsinstellingen van uw e-mailadministratie ook opnieuw uitvoeren nadat u uw record hebt ingesteld.

November 28, 2017