Back to Question Center
0

Semalt - Hoe Mac Defender Malware te vermijden of te verwijderen Mac OS X v10.6 Of eerder?

1 answers:

In de afgelopen maanden zijn phishing-aanvallen gericht op een groot aantal Mac- en Linux-apparaten. Zelfs de gebruikers van legitieme websites klagen veel over deze oplichting. Ze zeggen vaak dat hun computerapparatuur in een mum van tijd is geïnfecteerd met virussen en malware. De slachtoffers worden vervolgens gevraagd om losgeld te betalen voordat ze toegang krijgen tot hun pc. Het is ook mogelijk voor hen om antivirusprogramma's te installeren die erop gericht zijn hun Mac-apparaten te beschermen tegen mogelijke phishing- en virale aanvallen. Een antivirusprogramma helpt gebruikers om zijn creditcardnummers en bankrekeninggegevens veilig te houden. Het beschermt zijn gegevens ook voor een groot deel tegen frauduleuze activiteiten.

De bekendste hulpmiddelen zijn MacSecurity, MacDefender en MacProtector. Apple heeft ook een reeks programma's en gratis software gelanceerd die automatisch uw computersystemen scannen en Mac Defender-malware en varianten binnen een paar minuten verwijderen.

Nik Chaykovskiy, de Senior Customer Success Manager van Semalt , werkt enkele handige tips uit over hoe u uw systeem kunt beschermen tegen malware.

Resolutie

Als u een melding ontvangt over malware en virussen, is het beter om een ​​beveiligingssoftware of antivirusprogramma zo snel mogelijk te installeren..We raden u ook aan om te stoppen in Safari en andere soortgelijke browsers, omdat deze mogelijk veel virussen en malware bevatten. In plaats daarvan kunt u Google Chrome of Firefox gebruiken die veel beter zijn dan andere browsers, zodat u zeker weet dat uw computersysteem voor mogelijke bedreigingen wordt bewaard. Als je iets nieuws wilt proberen, is de Force Quit een uitgebreide en verbazingwekkende browser.

Sommige browsers downloaden en installeren automatisch vreemde bestanden en dingen. Ze lanceren ook een reeks programma's die mogelijk malware en virussen bevatten. Het is dus belangrijk dat u zo snel mogelijk verschillende schadelijke software en programma's op uw computer installeert. Als het niet meer functioneert, moet u het verwijderen en het abonnement opzeggen. Ondertussen deel je je gebruikersnaam en wachtwoord niet met iemand op internet. Verwijder al die software en programma's om veilig te blijven op het internet. Hiervoor moet je naar de downloadmap gaan en het installatieprogramma naar de Prullenbak slepen. Leeg de prullenbak binnen enkele seconden zodat je geen problemen ondervindt op het internet.

Hoe verwijder ik de virussen en malware

Als u per ongeluk malware op uw computer hebt geïnstalleerd, zou het geweldig zijn als u uw creditcardnummer en wachtwoorden niet aan iemand verstrekt, zelfs als u de persoon kent. Dat is omdat wanneer u uw informatie typt, de hackers hen kunnen leren kennen en de informatie binnen een paar seconden kunnen stelen. Er zijn ook kansen dat zij uw geld van de ene bank naar de andere overboeken. U kunt dus de verwijderingsstappen gebruiken en de vensters Windows scannen sluiten. Ga dan naar de map Utility en start het Activity-bestand. Hierna selecteert u de optie Processen in het pop-upvenster en zoekt u naar de apps die u wilt verwijderen. De meest voorkomende en vernieuwde apps in dit opzicht zijn MacSecurity, MacProtector en MacDefender. Zodra u een van die apps hebt gekozen, is de volgende stap om op de optie Afsluiten te klikken en uw Windows opnieuw op te starten. Houd er rekening mee dat Apple zijn gebruikers regelmatig beveiligingsupdates biedt. Dus, of u nu een Linux- of Mac-apparaat gebruikt, u kunt profiteren van die updates Source .

November 28, 2017