Back to Question Center
0

Semalt - Hoe het risico van een aanval met malware uit te bannen?

1 answers:

Het is niet mogelijk voor ons om veilig te blijven op internet. Zelfs de beste antivirussoftware en -programma's kunnen de risico's van aanvallen en infiltraties niet elimineren. Uw kansen om door virussen geïnfecteerd te raken zijn dus altijd hoog. We kunnen onszelf echter op internet beschermen door een paar maatregelen aan te passen en onze beveiligingsinstellingen te regelen - world grain storage systems.

Het is mogelijk om de risico's van malwareaanvallen te minimaliseren met deze praktijken en strategieën die zijn gedefinieerd door Ryan Johnson, de Senior Sales Manager van Semalt Digital Services:

1. Neem contact op met uw ESET-productaanbieder als een hacker u heeft aangevallen of als uw systeem niet correct functioneert.

2. U moet uzelf beschermen met de nieuwste versies van ESET-producten.

3. U moet altijd veilig browsen en de nieuwste antivirus- en antimalwaresoftware installeren.

4. Houd uw computers beveiligd door sterke wachtwoorden en gebruikersnamen te hebben.

5. Ontwikkel uzelf en uw kinderen over hoe u op internet kunt blijven.

Bescherm uzelf met ESET-producten

Het is erg belangrijk om uw database up-to-date te houden. Experts van de ESET viruslabs zeggen dat de meeste internetbedreigingen worden veroorzaakt doordat mensen geen aandacht besteden aan het updaten van hun software en besturingssystemen. Het is daarom belangrijk om uw gegevens te beschermen met de nieuwste ESET-versies .De bijgewerkte versies detecteren snel bedreigingen en kunnen uw computers 24 uur per dag beschermen. U moet geldige ESET beveiligingsproducten hebben. Neem hiervoor contact op met de vertegenwoordigers van de bedrijf en vraag hen hoe ze de nieuwste versies kunnen installeren. Het is niet nodig om de oude versies te proberen die voor niets goed zijn. Verificatie van de ESET-producten is belangrijk, zodat u verzekerd bent van volledige veiligheid en beveiliging. probeer firewalls.Secet Smart Security heeft een groot aantal firewalls om uit te kiezen.U moet uw bestandbeveiligingssystemen aan houden wanneer u internet gebruikt, omdat dit uw online veiligheid en beveiliging zal maximaliseren. Als laatste maar niet de minste moet je regelmatig computer scans uitvoeren. Elke ochtend wanneer je voor je laptop zit, is het goed om een ​​antivirusprogramma uit te voeren en je systeem door het geheel te laten scannen.

Veilig internetten

Je moet altijd veilig surfen op het internet oefenen. Hiervoor moet je de toegang tot onbekende en verdachte webpagina's beperken. Het is belangrijk om uw advertentieblokkering aan te zetten terwijl u uw favoriete sociale media-profielen gebruikt of op internet surft. Tegelijkertijd moet u kiezen voor robuuste en lange wachtwoorden met de juiste hoofdletters en kleine letters. Deel nooit je wachtwoord met wie dan ook, tegen elke prijs. Blijf weg van de e-mails die afkomstig zijn van nieuwe ID's en onbekende personen. Klik nooit op de links en spam e-mailbijlagen, deze kunnen riskant zijn voor uw computerapparaten.

Houd uw computer beveiligd

U moet uw computers beschermd houden. Hiervoor moet u regelmatig een back-up van uw bestanden en belangrijke gegevens maken. Zorg ervoor dat u dit proces driemaal per week herhaalt, omdat u uw bestanden en mappen niet wilt verliezen. Wanneer u externe apparaten zoals USB en DVD hebt gebruikt, moet u uw antivirussoftware inschakelen om virussen en malware te voorkomen. U moet nooit de standaardinstellingen van uw apparaat wijzigen totdat u een aantal onzekere dingen ondervindt.

November 28, 2017