Back to Question Center
0

Semalt: hoe en waarom u uw IP-adres moet blokkeren in Google Analytics

1 answers:

Het is mogelijk om honderden of zelfs duizenden weergaven in een blogpost te ontvangen en toch geen contacten of opmerkingen hierover te ontvangen. Een website kan aangeven dat deze door een aantal kijkers is bekeken, maar de reactie in termen van opmerkingen en contactpersonen geeft anders aan. Dit gebeurt in een Google Analytics-account. De gegevens die de reactie van de kijker weergeven, worden rapportgegevens genoemd. De rapportagegegevens kunnen onnauwkeurig zijn als het IP-adres in het Google Analytics-account niet is geblokkeerd.

Om nauwkeurige rapportagegegevens te krijgen, is het essentieel dat het IP-adres dat dagelijks op een website wordt gebruikt, wordt geblokkeerd - ru30 nokian. Het is goed dat een website een behoorlijk aantal weergaven ontvangt. Men kan in de verleiding komen om te denken dat als een website aangeeft meerdere meningen te ontvangen, hij in staat is meer inkomsten te genereren uit advertenties. Integendeel, dit is niet het geval omdat de rapportagegegevens niet kloppen als het IP-adres van die specifieke website dat niet weerspiegelt. Daarom kan het gebruik van deze gegevens om een ​​potentiële adverteerder te overtuigen misleidend zijn. Het is beter om een ​​klein aantal kijkers te hebben van een website waarvan de statistieken betrouwbaar zijn, zoals weten wat ze doen wanneer ze die website bezoeken, dan een groep kijkers te ontvangen wier intenties niet duidelijk zijn gedefinieerd.

Het is mogelijk om een ​​IP-adres te blokkeren als deze eenvoudige procedure, uitgelegd door Ryan Johnson, de Senior Sales Manager van Semalt , wordt gevolgd.

Stap 1: Identificatie van het IP-adres

De meeste mensen brengen lange uren door op hun computer en hebben geen idee van hun IP-adres. Om het IP-adres te achterhalen, hoeft u alleen maar naar Google te zoeken 'wat is mijn IP-adres?' uit de resultaten is het nummer dat bovenaan de pagina wordt weergegeven, het IP-adres. Het is belangrijk om dit nummer te onthouden, anders kan het worden genoteerd voor toekomstige referentie.

Stap 2: Inloggen

De volgende stap is inloggen in het Google Analytics-account waarvan u het IP-adres wilt blokkeren.

Stap 3: De account selecteren

Nadat u zich hebt aangemeld bij het Google Analytics-account, moet u vervolgens het account selecteren dat u het IP-adres wilt blokkeren.

Stap 4: De admin-link selecteren

Nadat het account is geselecteerd, moet u naar de rechterbovenhoek van het scherm gaan en op de koppeling Beheerder klikken.

Stap 5: selectie van filters

Nadat de Admin-link is geopend, moet de optie "Alle filters" worden geselecteerd in het accountgedeelte.

Stap 6: Selecteer een nieuw filter

De volgende stap is om op Nieuw filter te klikken. In het naamveld kan men elke gewenste naam voor het IP-adres selecteren. Het reeds gedefinieerde filter en de optie "Uitsluiten" moeten worden gecontroleerd. De tweede vervolgkeuzelijst moet worden gewijzigd en geschreven als "verkeer van het IP-adres" en de derde vervolgkeuzelijst blijft ongewijzigd. Het IP-adres van de Google-zoekopdracht moet worden ingevoerd in het juiste veld, gevolgd door het selecteren van het beschikbare profiel en het toevoegen ervan. De laatste stap is het opslaan.

Nadat het IP-adres is opgeslagen, is het met succes geblokkeerd voor rapportage.

November 28, 2017