Back to Question Center
0

Semalt: Hoe een website op Google Chrome te blokkeren in 14 eenvoudige stappen

1 answers:

Of uw kinderen nu vele uren op bepaalde webpagina's doorbrengen of u bent een website tegengekomen met veel pop-on- en banneradvertenties, wilt u misschien de ongewenste en aanstootgevende websites uit uw Google Chrome blokkeren? Zoals u weet, is Chrome een freeware-browser die is ontwikkeld en geïntroduceerd door Google, en werd deze in 2008 voor het eerst gelanceerd voor Microsoft Windows-gebruikers. Later werd Google Chrome geporteerd naar de macOS-, Android- en Linux-apparaten. Nu dient het als het primaire platform voor het uitvoeren van webapplicaties.

Tijdens het surfen op internet kom je misschien veel domme en ongewenste websites tegen die je gemakkelijk kunt blokkeren met extensies van derden. Als u deze extensies echter niet wilt gebruiken, volgt u deze 14 stappen die zijn vastgelegd door Michael Brown, een topexpert van Semalt Digital Services - computer expert video.

Stap # 1: Zoek uw webblocker:

Bijna alle webbrowsers hebben de extensie Website Blocker. U moet het in Google Chrome vinden om te voorkomen dat verdachte sites u plagen.

Stap # 2: Download een extensie:

Als u geen extensie hebt om de ongewenste sites te blokkeren, kunt u klikken op de gratis optie in de instellingen van Google Chrome en de gewenste extensie downloaden. Laat deze extensie na toegang toegang krijgen tot uw computer.

Stap # 3: Navigeer naar die website:

De volgende stap is navigeren naar de website of blog die u wilt blokkeren in uw Google Chrome.

Stap # 4: Het web blocker icoon:

Klik in de vierde stap op het blauwgekleurde pictogram met de naam Website Blocker. Het is altijd aanwezig aan de rechterkant van uw webbrowser.

Stap # 5: De tijd toewijzen:

Hier moet u de uren, dagen, weken of maanden ingeven waarop u mogelijk de blogs of websites wilt blokkeren..De tijd moet worden ingevoerd in de Block This-optie en vergeet niet om de tijd toe te wijzen.

Stap # 6: Lokaliseren van de geblokkeerde sites:

De volgende stap is om de Block Site-extensies te vinden in de lijst met zoekresultaten van de zoekmachine .

Stap # 7: Download de gewenste extensie:

Klik op de gratis optie om de gewenste extensie naar uw Google Chrome te downloaden. Vergeet niet om in het vak Toestemming te klikken, zodat de extensie verschillende taken kan uitvoeren.

Stap # 8: De instellingen voor de extensie:

Nu moet u op de optie Extensie-instellingen klikken om uw extensie over het geheel te laten laden.

Stap # 9: Typ de URL:

Ga naar de Block Site-optie en typ de URL die u wilt blokkeren. Vergeet niet op de knop Pagina toevoegen te klikken en doorgaan met het blokkeren van zoveel webpagina's als u maar wilt.

Stap # 10: authenticatie inschakelen:

Ga naar het gebied Verificatie inschakelen en controleer het teken dat vooraan wordt weergegeven. Vervolgens moet u het wachtwoord invoegen om de website te blokkeren en deblokkeren. Klik op de optie Wachtwoord instellen nadat u het gewenste wachtwoord hebt gekozen en ingevoerd.

Stap # 11: StayFocusd:

In deze stap moet u de extensie StayFocusd vinden in de zoekresultaten van Google.

Stap # 12: Download deze extensie:

Klik op de gratis optie om de gewenste extensie naar Google Chrome te downloaden. Vergeet niet toe te staan dat het enkele wijzigingen aanbrengt in uw browsegegevens.

Stap # 13: Navigeren op de site:

Vervolgens moet u naar de website navigeren die u wilt blokkeren door de domeinnaam in te voeren in de browser.

Stap # 14: Geavanceerde opties:

Klik op het gebied Geavanceerde opties om tijd toe te wijzen aan een site die u wilt blokkeren. Vergeet niet om de instellingen op te slaan voordat u het venster sluit.

November 29, 2017