Back to Question Center
0

Semalt - Hoe een IPv6-adres uit te sluiten van uw Google Analytics-profielgegevens

1 answers:

We zijn ons bewust van het feit dat internet miljoenen tot miljarden websites heeft en dat tellen voor niemand gewoon mogelijk is. Wanneer we onze computer, laptop of mobiel apparaat verbinden met internet, zal ons apparaat waarschijnlijk een specifiek IP-adres weergeven dat we toewijzen om in te loggen op de accounts of op de websites te surfen.

De wereld waarin we leven heeft veel IP-adressen. Vanaf nu zijn er biljoenen IP's, en er is geen manier om hun kwaliteit te verbeteren en te verbeteren. Een methode, genaamd IPv6, kan het voor alle mannen, vrouwen en kinderen mogelijk maken om toegang te krijgen tot het internet met behulp van hun specifieke IP-adressen.

Oliver King, de Customer Success Manager van Semalt , beschrijft hier alles wat u nodig hebt om hier succesvol mee door te gaan - yã¼ksek pr dofollow geri.

Hoe dit proces werkt en de achtergrond?

Heb je ooit geprobeerd te weten hoe dit proces werkt en wat is de geschiedenis ervan? Als u nog nooit iets gehoord hebt over de Internet Assigned Numbers Authority (IANA), laat me u dan vertellen dat het een specifiek adres is of een ruimte die is toegewezen aan alle laptops, tablets en mobiele apparaten ter wereld. Dit systeem werkt met verschillende regionale internetregisters, die worden aangeduid als RIR's. Het distribueert specifieke codes naar verschillende IP's en herkent ze later met die codes. De internetserviceproviders of het bedrijf waaraan u uw internetkosten betaalt, kunnen u specifieke codes toewijzen om via wifi of een ander vergelijkbaar systeem toegang tot het internet te krijgen. Het is gemakkelijk om toegang te krijgen tot en het gebruik van de autoriteit die is toegewezen aan het internet met behulp van een reeks namen, nummers en tekens..Al deze karakters staan ​​bekend als ICANN en kunnen van de een naar de ander worden onderscheiden.

Uw IPv4- of IPv6-adres uitsluit van uw Google Analytics-profielgegevens

Wilt u de IPv6-adressen uitsluiten van uw Google Analytics-gegevens? Hier kunnen we u helpen om die taak op een betere manier uit te voeren. Er zijn kansen dat aan u een specifieke code of nummer is toegewezen. U kunt deze code of dit nummer gebruiken om toegang te krijgen tot de traditionele IPv4-adressen. Hiertoe moet u zich aanmelden bij uw Google Analytics-account en toegang krijgen tot het beheerdersgedeelte om de instellingen aan te passen. U moet de nieuwste versie van Google Analytics gebruiken om de gewenste resultaten te krijgen. In dat gedeelte moet u de webproperty of het profiel kiezen waarop u filters wilt toepassen. Nadat ze zijn geselecteerd, is de volgende stap om op de vooraf gedefinieerde filteroptie te klikken en de vervolgkeuzelijsten te wijzigen om de nieuwste informatie en updates over dit hele proces te krijgen. Filters in uw Google Analytics-account kunnen twee tot drie dagen duren om volledig te worden geactiveerd, dus u moet klaarstaan ​​om ze zoveel tijd te geven voordat u ze in het geheel gebruikt.

Een traditioneel IP-adres versus een IPv6-adres

Een traditioneel IP-adres ziet er ongeveer zo uit als 192.368.255.255 en is toegewezen aan alle computer- of laptopapparaten en aan mobiele telefoons. Het heeft nummers van één tot 255 bereik en is toegewezen aan een onbeperkt aantal. Een IPv6 IP ziet er ongeveer uit als 4.294.367.296 of zoals 2001: d18: 0: 1234: 0: 567: 8: 1. Beiden hebben hun eigen kenmerken, opties, voordelen en nadelen.

November 28, 2017