Back to Question Center
0

Semalt: Google Analytics-filters die de prestaties van uw site verbeteren

1 answers:

Er zijn veel manieren om de prestaties van uw site in Google Analytics te verbeteren, en het is een onderdeel van digitale marketing . Als het gaat om het tonen van prominente voortgangsrapporten of het opsporen van de oorzaken van verkeersdaling, moeten we aandacht besteden aan het aantal kwaliteitsweergaven dat onze website ontvangt. De gegevens van Google Analytics moeten nauwkeurig zijn en worden bijgewerkt - sedie grezze vendita on line. Gelukkig heeft Google Analytics het gemakkelijk gemaakt om de filters te beheren die belangrijk zijn voor onze website.

Alvorens over die filters te praten, biedt Oliver King, Customer Success Manager van Semalt , aan om voor te stellen dat u één, ongefilterd rapport of view voor elke domeinnaam in Google Analytics bijhoudt.

Intern verkeer uitsluiten

Het is niet van toepassing op alle soorten websites, alleen grote bedrijven kunnen hiervan profiteren. Voor kleine bedrijven is het belangrijk om intern verkeer uit te sluiten om de kwaliteit van hun webverkeer te waarborgen. Ze zouden ervoor moeten zorgen dat hun site kwaliteitsshits ontvangt en dat echte mensen communiceren met hun webpagina's. Hiervoor moet u nieuwe rapportageweergaven instellen in uw Google Analytics-account die het interne verkeer voor een groot deel zouden kunnen uitsluiten. U moet ook uw eigen IP-adres uitsluiten, zodat uw mening en dit niet meetellen voor uw website. Als u een groot aantal IP-adressen wilt uitsluiten, moet u aangepaste filters gebruiken die eenvoudig kunnen worden gemaakt en veel functies hebben.

Verwijzingsspam verwijderen

Het is niet verkeerd om te zeggen dat spam de afgelopen maanden een groot aantal websites heeft beschadigd. Daarom moet u zo snel mogelijk aandacht besteden aan het verwijderen van verwijzingsspam. Verwijder alle websites of verwijzingen die beginnen met Darodar, buttons-for-websites en best-SEO-aanbiedingen. Hier kun je het je niet veroorloven om een ​​fout te maken; u moet de daders lokaliseren en de referral-spam verwijderen en vervolgens uw domeinen in verschillende velden invoeren.

Geef hostnaam en volledige URL weer

Google Analytics geeft standaard niet de volledige URL's van de pagina's in zijn rapport weer. Dus als uw website www.abc.com is, zou u de relevante pagina's in Google Analytics moeten vinden, en dit kan worden gedaan door hostnamen of volledige URL's weer te geven. U kunt ook live inhoud maken en verschillende filters voor verschillende domeinen maken. Dit zou geen verwarring veroorzaken als je een groot aantal pagina's hebt om voor te zorgen. Elke pagina op een subdomein moet vrij zijn van fouten voordat deze wordt gestart.

Isoleer verkeer naar een subdomein

Als het gaat om het praten over subdomeinen, moet u hun verkeer isoleren van het hoofddomein in Google Analytics. Zorg ervoor dat uw subdomeinen dezelfde UA-trackingeigenschappen of -codes gebruiken als uw hoofdwebsite. U kunt deze taak uitvoeren door de aparte sectie van de weergave in uw Google Analytics te bezoeken.

Alle kleine letters in kleine letters

Last but not least: we willen het hebben over de onderste behuizing van URL's. Het is moeilijk voor veel webmasters, maar het heeft veel voordelen. U kunt verschillende URL's combineren en een groot aantal kwalitatief verkeer ontvangen op uw AdSense. Het is belangrijk om de gegevens te consolideren en de aangepaste filters te implementeren die al uw URL's kunnen verlagen.

November 28, 2017