Back to Question Center
0

Semalt Expert: WordPress Gratis woordenlijst-plugins - Topadvies van expert

1 answers:

Als uw WordPress-site veel inhoud bevat en u moe bent van herhaalde definities en voorwaarden, moet u zo snel mogelijk een glossary-plug-in installeren. Een plug-in voor woordenlijsten helpt dubbele inhoud voorkomen en houdt uw definities en voorwaarden maanden na maand geordend. Met deze WordPress-plug-ins kunt u de voorwaarden van uw artikelen koppelen aan de definities in een woordenlijst en uw tijd besparen. De woordenlijstplug-ins bieden u de mogelijkheid om relevante termen op dezelfde webpagina's weer te geven en de bezoekers van de ene pagina naar de andere te brengen, waardoor uw bouncepercentage enigszins wordt verlaagd - servidores virtualizados vs servidores fisicos.

Alexander Peresunko, een toonaangevende specialist van Semalt , heeft hier gesproken over de beste en meest uitgebreide woordenlijstplugins voor WordPress-sites.

1. Woordenboekdoos

Het is een van de beroemdste glossary plug-ins voor WordPress-gebruikers. Als u op zoek bent naar een goede vocabulaire en voorwaarden voor uw bezoekers, moet u deze plug-in installeren en deze zo snel mogelijk activeren. Je hebt toegang tot deze plug-in vanuit de Plugins-directory van je WordPress en je kunt de instellingen ervan aanpassen volgens je blog.

2. Click2Refer Virtual Dictionary

Als u uw lezers naar andere termen en webpagina's wilt omleiden, is Click2Refer Virtual Dictionary de juiste glossary-plug-in voor u. Het heeft verschillende uitzonderlijke functies en kan worden geïntegreerd met elke WordPress-site of blog. Het zal u helpen de bezoekers op uw site betrokken te houden, omdat uw berichten goed zijn gebouwd en er geweldig uitzien.

3. Double Click Dictionary Look-up

Deze geweldige woordenlijstplugin is eenvoudig te installeren en kosteloos. Als het precies werkt zoals de naam suggereert. Zodra u deze glossary plug-in op uw WordPress-site hebt geïnstalleerd en geactiveerd, kunt u eenvoudig de kwaliteit van uw inhoud of artikelen controleren en de woordenschat online verbeteren. U hoeft alleen maar de lijst met woordenlijsten aan elke webpagina toe te voegen en meer en meer mensen naar uw site te trekken, uw omzet te verhogen en veel geld te verdienen.

4. Encyclopedia Pro

Deze plug-in creëert de gebruikersvriendelijke interface voor het navigeren door de alfabetische inhoud en berichttitels. Deze fantastische woordenlijstplug-in is gratis en kan worden gebruikt op zowel WordPress- als bloggerwebsites. Het heeft een uitgebreide lijst met Engelse woorden, termen, acroniemen en synoniemen om uit te kiezen. De gratis versie heeft een beperkt aantal opties, maar de betaalde versie biedt veel aanbiedingen en aanbiedingen voor jou.

5. WP woordenlijst

Het is een van de beroemdste en beste glossary-plug-ins voor WordPress-gebruikers. Dit is gemaakt voor liefhebbers van woordenboeken en woordenlijsten en is eenvoudig te installeren. De plug-in helpt u de aandacht en focus van uw lezers te behouden met zijn gratis services en uitstekende lay-out.

6. Woordenboekschrijver

Hier is nog een mooie en nuttige woordenlijst en woordenboekplugin voor u. Lexicographer laat de gebruikers hun webinhoud ordenen en woordenlijsten toevoegen aan alle webpagina's in een kwestie van minuten. U hoeft niets aan uw HTML-code te doen, omdat deze plug-in veel taken voor u uitvoert zodra deze volledig is geïnstalleerd. Hoewel het al een tijdje niet is bijgewerkt, is de plug-in nog steeds gaaf genoeg.

November 29, 2017