Back to Question Center
0

Semalt Expert over het implementeren van subdomein en cross-domein tracking in Universal Analytics

1 answers:

Website-beheerders worden vaak aangezien voor cross-domein- en subdomein-tracking. Ze moeten de juiste verkeersinformatie controleren op Google Analytics wanneer u meerdere subdomeinen heeft. Zoals aangegeven door het idee van uw sitestructuur, is er een onderscheid in het gebruik.

Om succesvol te zijn, kunt u de tips van Ivan Konovalov, de Customer Success Manager van Semalt , lezen.

Als je de kans hebt dat je een eenzaam domein en verschillende subdomeinen hebt, die worden afgehandeld met een eenzame site, dan moet je het bijhouden van subdomeinen actualiseren.

Als u domeinen met verschillende domeinen en ten minste één subdomein heeft die worden afgehandeld met een eenzame site, dan moet u cross-space tracking actualiseren - ubiquiti networks edge router lite config.

Deel 1 - Wanneer u een solitair domein hebt met verschillende subdomeinen.

We moeten ons voorstellen dat uw site, samplee.com, een veelzijdige vorm van de webpagina heeft op m.sample.com (ik schrijf een responsieve site voor, in tegenstelling tot het bijhouden van twee afzonderlijke locaties voor mobiel en desktop). Als er geen subdomeintracering is uitgevoerd, wordt de draagbare site behandeld als een verwijzing op het moment dat een client vanaf de veelzijdige site naar het desktopplatform gaat.

Dit is niet het meest ideale pad waarop uw bestemmingen kunnen worden getraceerd, omdat de twee locaties om één reden worden geïmpliceerd en de beweging van beide ruimtes een vergelijkbaar kanaal en dezelfde bron moet overbrengen.

Volgende op en offline promoten van het gebruik van Google Analytics

Om hier vanaf te blijven en u in staat te stellen de juiste datum te ontleden, is het van vitaal belang om het volgende subdomein op te nemen in de analyse.

1..De meest effectieve methode om subdomeinactiviteit bij te houden via wijdverbreide analyses

Kritiek om op te merken: u hoeft geen verbeteringen aan de trackinginhoud uit te voeren. Voorafgaand aan het gebruik van exemplarische Google Analytics, werd het volgende subdomein voltooid door het onderzoek naar de inhoud aan te passen.

Verwijzing afwijzing Rundown

Duidelijke opmerking:

U hoeft geen subdomeinen toe te voegen aan de categorie verwijzingsverboden, omdat het onderzoek bijgevolg de subdomeinen met betrekking tot het primaire gebied herkent.

2. Plaats de volledige URL's in Analytics

Het gebruik van een eenzame weergave maakt het moeilijk de hostnaam te herkennen, omdat Google Analytics de URL's zonder de naam van de ruimte toont.

3. De meest effectieve methode om uw bestemmingen zelfstandig te traceren

In sommige gevallen moet u de mogelijkheid hebben om uw belangrijkste site, subdomeinen en mobiele sites onafhankelijk bij te houden in Analytics.

Je kunt het als zodanig doen door twee perspectieven te maken, één voor je fundamentele gebied evenals die voor je subdomeinen.

Paragraaf 2 - Wanneer u verschillende gebieden hebt met ten minste één subdomein dat verrijkt is met een eenzame site.

1. Om te beginnen, moet u alle hoofdgebieden toevoegen aan de "Referral Prohibition Rundown"

Essentieel om op te merken: u hoeft geen subdomeinen toe te voegen aan de verwijzingsverbodlijst, omdat de Analytics bijgevolg de subdomeinen met betrekking tot het hoofdgebied herkent.

2. Voeg de volledige URL's toe aan Analytics

Zie de gebruiksprocedure in paragraaf 1.

3. Cross Area Connecting

Om een ​​sessie te vermijden en de twee bezoeken als een eenzame sessie te houden, moeten we een soortgelijke behandeling een incentive geven voor het tweede domein.

November 29, 2017