Back to Question Center
0

Semalt Expert legt uit hoe intern verkeer van Google Analytics wordt uitgesloten

1 answers:

Mensen zijn op zoek naar Google Analytics dat gratis van internet is. Google biedt de service om website-eigenaren te helpen alle verkeer dat hun sites bezoekt te volgen en te volgen om te voorkomen dat eigenaars spam doorverwijzen en andere soorten spam. Het is noodzakelijk dat mensen erkennen dat hun activiteiten op de site ook verkeer kunnen genereren dat Google Analytics kan ophalen en opnemen in de rapporten - guided trips to peru. Als iemand dit interne verkeer niet heeft geblokkeerd, is er geen manier om te verzekeren dat de ontvangen resultaten juist zijn. Blokkering van intern verkeer betekent dat men hun bezoek aan de site en de werknemers, evenals iedereen die toegang heeft tot de site van de organisatie, uitsluit.

De enige manier waarop men bijgevolg nauwkeurige verkeersresultaten krijgt zonder schoorsteen te zijn, is door intern verkeer niet te laten kruipen door analyse. Het belang hiervan is dat intern verkeer niet alleen de verkeersrapporten uitdaagt, maar ook de succespercentages. Dit probleem verhelpen is eenvoudig en gebruikers kunnen kiezen tussen twee opties.

Ryan Johnson, de Senior Sales Manager van Semalt , bekijkt de te volgen richtsnoeren voor elke voorgestelde methode.

Methoden om intern verkeer buiten beschouwing te laten

# 1 Geen add-on voor Google Analytics-browsers

De methode dient als een van de gemakkelijkste methoden om intern verkeer van de organisatie te voorkomen. Met de extensie Geen Google Analytics kan de tool de interne activiteiten niet volgen. Het werkt goed met de Firefox-browser. Als iemand de extensie niet kan gebruiken, bestaat er een alternatief. Gebruikers kunnen ook de opt-out add-on van Google Analytics gebruiken. Het werkt op dezelfde manier als Geen Google Analytics omdat het alle inkomend verkeer van intern verkeer voorkomt. In vergelijking met de laatste, werkt het voor verschillende browsers. Deze browsers zijn zoals IE, Safari, Google Chrome, Firefox en Opera..Houd bij het gebruik van deze uitbreidingen altijd rekening met de volgende punten:

 • De extensie werkt alleen met de browser waarop de gebruiker deze installeert. Mensen moeten niet aannemen dat het voor alle browsers werkt, alleen omdat het in één is. Als u verschillende browsers gebruikt, moet u de add-on in elk van deze browsers installeren.
 • Ook moet het ontwerp van de extensie niet voorkomen dat andere websites in de verkeersrapporten worden weergegeven. Ze beperken alleen de toegang door Google Analytics tot alle interne sites.
 • Als iemand Google Analytics toegang tot de informatie wenst te geven, schakel dan alleen de invoegtoepassing uit.

# 2 Een Google Analytics IP-filter instellen

De methode om intern verkeer te blokkeren komt vrij vaak voor bij mensen die de integriteit van hun verkeersgegevens redden. Daarom ondersteunt Google filters voor ipv4 en ipv6. Door een statisch IP-adres te blokkeren, is het mogelijk om al het verkeer van dat specifieke IP-adres te blokkeren. Hier is hoe het te doen:

 • Als iemand zijn IP-adres wil weten, moet hij de CMYIP-website bezoeken. Kopieer of noteer het IP-adres.
 • Open Google Analytics en ga naar de Admin-optie.
 • Selecteer vervolgens Filters in het gedeelte Account.
 • Kies het filter toevoegen en geef het nieuwe aangepaste filter een naam.
 • Het filtertype moet vooraf zijn gedefinieerd.
 • Kies ervoor om uit te sluiten van het menu dat verschijnt en het IP-adres in te voegen waarvan u niet wilt dat er verkeersrecords uit komen.

Deze negeren verkeer van een bepaald IP-adres. Als u een bereik van IP-adressen wilt uitsluiten, volgt u dezelfde procedure hierboven. Echter:

 • Selecteer aangepast in het filtertype.
 • Er is een filterveld om te vullen onder de uitsluitingsoptie en kies het IP-adres.
 • Het filterpatroon moet een uitdrukking bevatten die overeenkomt met alle IP-adressen die men wil uitsluiten.
 • opslaan.
November 28, 2017