Back to Question Center
0

Semalt Expert: individuele IP-adressen blokkeren

1 answers:

Het exploiteren van een website met onnauwkeurige gegevens kan een beetje hectisch zijn. Intern verkeer en ongewenst verkeer hebben de activiteiten van kleine bedrijven en hun beheer totaal beïnvloed. Verkeer dat wordt gegenereerd door de interne omgeving, zoals het verkeer van uw werknemers, kan uw bedrijf negatief beïnvloeden zonder uw medeweten - host vps linux. Uw werknemers kunnen pagina's bezoeken en terugklikken, waardoor uw bouncepercentages worden verlaagd, een scenario dat ertoe leidt dat uw converterende zoekwoorden slecht worden gerangschikt in de Google-algoritmen.

Ivan Konovalov, de Semalt Customer Success Manager, waarschuwt dat sommige browsers met uw IP-adres uw gegevens en bedrijfsdocumenten aanzienlijk kunnen beïnvloeden. Volgens IT-experts staan ​​bedrijven erop extern verkeer van hun externe bezoekers te genereren in plaats van intern verkeer te genereren. Gelukkig kunnen de nieuwste updates in de Google Analytics bedrijfseigenaren helpen kwaadaardige zaken, intern verkeer en Classless Inter-Domain Routing uit te sluiten en te blokkeren, een schema dat werkt aan het vervangen van oudere systemen die door IP-adressen worden gebruikt voor nieuwe.

Spammers die proberen door te dringen in uw account en door referrerspammers en oplichting te snuffelen, kunnen nu effectief worden geblokkeerd met Google Analytics. Het verkrijgen van schone en nauwkeurige gegevens uit uw Google Analytics is een geweldige prestatie van uw campagne. Er zijn echter nieuwe functies en technieken ingevoerd om grote bedrijven en organisaties met meer dan 100 werknemers te helpen de bulk-IP-adressen van hun rapporten uit te sluiten.

Hoe het aantal CIDR in uw Google Analytics te bepalen?

Classless Inter-Domain Routing (CIDR) is een IP-adresseringsstrategie die de oude systemen probeert te vervangen door nieuwe. CIDR is vaak van toepassing op organisaties met een groot aantal werknemers. Meestal wordt het schema weergegeven met een schuine streep aan het einde om het aantal individuen in dat bereik te vertegenwoordigen. Hoe groter het getal aan het einde van de schuine streep, hoe lager het aantal IP-adressen van het personeel.

Een organisatie met een groter aantal individuen wordt geadviseerd om IT-experts in te huren om IP-adressen, botverkeer en intern verkeer uit te sluiten dat van invloed is op de gegevens van de gewaardeerde organisaties. Er bestaat ook een online tool die het aantal beschikbare individuele IP-adressen op een bepaalde site identificeert.

Tips voor het maken van een weergavefilter om individuele IP-adressen te blokkeren

  • Open het tabblad 'Beheerder' in uw Google Analytics en klik op het pictogram 'Aanpassing of rapportage' boven aan uw tabblad.
  • Ga naar het 'Property'-pictogram van uw Google Analytics en selecteer het tabblad' Bekijken '
  • Maak een nieuwe weergave met een nieuwe naam en stel een nieuwe tijdzone in
  • Ga naar uw weergavefilters en genereer een ander nieuw filter en noem dit 'IP-adressen uitsluiten'
  • Geef uw filtertype de naam 'voorgedefinieerd' en selecteer de nieuwe bestemming. Kies in dit geval 'verkeer van bekend IP-adres'.
  • Ga naar het volgende scherm en selecteer 'die bevatten'.
  • Vul het IP-bereik in het onderstaande vak in en gebruik de gegevens die u hebt vastgesteld dat intern verkeer had
  • Klik op het pictogram 'Opslaan' om het proces te voltooien

Nadat u het filter hebt gebruikt om intern verkeer te blokkeren en uit te sluiten, controleren verwijzingsspam en individuele IP-adressen uw wijzigingen, aangezien de resultaten na twee of drie dagen worden gerealiseerd en geproduceerd. Voordat u uw gegevens filtert, kunt u overwegen uw waardevolle gegevens op te slaan in een standaardweergave om te voorkomen dat waardevolle informatie verloren gaat nadat u het blokkeerproces hebt geschonden. Google Analytics heeft veel hulp geboden aan ondernemers en online marketeers. Meld u aan bij uw Google Analytics en pas de bovenstaande stappen toe om te voorkomen dat IP-adressen en CIDR uw websiteprestaties beïnvloeden.

November 28, 2017