Back to Question Center
0

Semalt Expert illustreert hoe je zelfreferenties kunt oplossen in Google Analytics

1 answers:

Igor Gamanenko, de Customer Success Manager van Semalt , biedt hier een uitgebreide gids over het beheren van zelfverwijzingen in Google Analytics.

In ons bedrijf doen we veel zaken met Google Analytics. Als we in het algemeen analyses van analyses uitvoeren voor de klanten, ontdekken we normaal gesproken zelfverwijzingen.

Evenzo hebben we de laatste tijd heel wat contacten opgedaan met betrekking tot de afwikkeling van zelfverwijzingen - nokian renkaat hinta. Meestal moesten we een blogbericht samenstellen over de beste manier om ze te schikken. Als u het niet erg vindt, vul ons dan ook in over de vraag of dit bericht u heeft geholpen om uw probleem aan te pakken.

Waarnaar verwijst Self-Referral In Google Analytics?

Bij zelfverwijzingen in Google Analytics ziet u dat uw ruimte wordt weergegeven in verwijzingsrapporten. Voor het grootste deel is dit de plaats waar je de volgende code mist of een arrangementsprobleem hebt waardoor een gast verschillende sessies activeert wanneer er slechts een enkele sessie zou moeten zijn.

In uitzonderlijke gevallen hoeven zelfverwijzingen geen momentensessie te starten om te resulteren in een zelfverwijzing.

Als je de kans hebt dat je Google Analytics hebt ontworpen om kruiselings sessies over verschillende domeinen en bovendien subdomeinen te volgen, is een klein niveau van zelfverwijzingen normaal.

Niettegenstaande dat u veel zelfverwijzingen in uw opmaak ziet, is het denkbaar dat er een probleem is.

Waarom zou het raadzaam zijn om zelfverwijzingen in te stellen?

Zelfverwijzingen in Google Analytics kunnen invloed hebben op gedrags-, gedrags- en wijzigingsinformatie. Dat is fundamenteel het grootste deel van uw informatie! We moeten onderzoeken.

Zelfverwijzingen hebben invloed op de verwerving van informatie, omdat het de benaderingssessies misleidend uitbreidt, voor het grootste deel voor verwijzingen. In situaties waar een momentensessie nog niet is begonnen en er nog steeds een zelfverwijzing plaatsvindt, kan een beweging die afkomstig is van kanalen zoals direct en CPC, feitelijk worden genoteerd als verkeer dat afkomstig is van verwijzingen.

Twee fundamentele oorzaken van zelfreferenties in Google Analytics

De twee fundamentele soorten zelfverwijzingen zijn afkomstig van:

  • Uitgestelde opstelling van cross-space tracing
  • Ontbrekende volgende code op een platform

Als u de volgende code op een platform mist, wordt hiermee een sessie beëindigd en wordt er een nieuwe sessie gestart, terwijl de client naar de volgende pagina op uw website klikt die de trackingcode bevat.

Update: extra problemen die resulteren in zelfverwijzingen

Na het instellen van een groot aantal van uw zelfverwijzingen, hebben we twee verschillende redenen voor zelfverwijzing naar voren gebracht:

  • Slecht gebruik van UTM-labels op binnenverbindingen
  • Controle van informatie over de koptekst

Als u binnen verbindingen met de UTM-factor wilt labelen, stop dan alstublieft. Neem liever contact met ons op voor hulp met behulp van aangepaste metingen en kanalen om uw innerlijke veldslagen te traceren. Het is vaardiger en overschrijft niet waar de beweging oorspronkelijk vandaan komt.

Als u de kans hebt gehad dat u alle bekende problemen hebt bekeken en de controle-informatie over de aansturing van de besturing als bezorgdheid beschouwt, neemt u contact met ons op voor meer gegevens.

Zelfreflecties scheiden in het presentatiepaginarapport

Begrijpen wat uw zelfverwijzingen veroorzaakt moet in drie fasen mogelijk zijn. In de derde fase hebben we u een voortgestuwd fragment geconfigureerd om in uw Google Analytics-platform te introduceren dat u voor onderzoek nodig heeft. De drie fasen zijn als volgt:

  • Ga naar het presentatiepaginarapport.
  • Voer de hulpparameter van "Volledige verwijzende persoon" uit.
  • Voer het geavanceerde segment uit.
November 29, 2017