Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hoe te verwijderen Darodar uit Google Analytics

1 answers:

Google Analytics rapporteert een groot aantal websites als niet-authentiek en onbetrouwbaar. Een van hen is Darodar.com; recente rapporten laten zien dat het geen echte bezoekers naar zijn klantwebsites heeft gestuurd. Dit betekent dat het zoekwoordonderzoeksprogramma niets met authenticiteit te maken heeft, omdat het een robot is die uw statistieken verkeerd meet - fake russian passport buying.

Als u de instellingen van uw Google Analytics in het gedeelte Alle verwijzingen controleert, ziet u dat de verwijzing van Darodar.com uw site en het Analytics-rapport beschadigt. In alle rapporten toont Darodar een nieuwe bezoeker die afkomstig is van een nieuwe IP en het bouncepercentage is honderd procent, wat een grote zorg is voor webmasters. U zou ook opmerken dat Google de Darodar en alle bijbehorende services op de zwarte lijst heeft gezet. Dus de conclusie is dat dergelijke services nooit mogen worden gebruikt tijdens de implementatie van uw website.

Max Bell, the Semalt Customer Success Manager, stelt dat het waar is dat Darodar zijn klanten slechts een paar bezoekers per maand stuurt, en allemaal zijn ze doorverwezen. De meeste bezoekers zijn nep; u kunt echter het totale aantal unieke weergaven namens u berekenen en mag niet afhankelijk zijn van de rapporten van Darodar. Het is ook belangrijk om niet te vertrouwen op zijn bezoeken, omdat ze allemaal niet-echt zijn. Als u gehoste blogservices zoals Blogger en WordPress gebruikt, kunt u Darodar gemakkelijk blokkeren. Hiervoor moet u voorkomen dat uw server verkeer ontvangt van het en andere soortgelijke websites.

Het verwijderen van Darodar kan niet eenvoudig zijn

Het klopt dat het verwijderen van Darodar niet zo eenvoudig is. Je zou voor veel dingen moeten zorgen. De eerste stap is om in te loggen op uw Google Analytics-account en de admin-sectie in de rechterbovenhoek te controleren. De volgende stap is om filters te maken of de filters te vinden die al in de rechterhoek staan. Als u de filters niet hebt gemaakt, moet u ze maken en volledige toegang krijgen tot het administratieve gedeelte. De derde stap is om op de nieuwe filteroptie te klikken en uzelf aangepaste filters in de Google Analytics-gegevens te laten maken. In het begin zal dit allemaal wat tijd vergen, maar zodra je jezelf hebt gevestigd en een aantal filters hebt gemaakt, zal het voor jou gemakkelijk zijn om unieke bezoeken op je website te krijgen. U kunt elk veld aanpassen op basis van wat u al hebt gedaan. Het enige doel is om Darodar en de weergaven ervan uit te schakelen die mogelijk zijn doorgedrongen in het gedeelte met filterpatronen. Hier zou je het moeten blokkeren en op de opslagoptie klikken om alle instellingen te bewaren. Je filters zullen enige tijd nodig hebben om live te gaan. Je moet niet vergeten dat al deze stappen belangrijk zijn. Als u nep-verkeer heeft ontvangen en niets weet van uw statistieken, moet u uw eigen IP-adres blokkeren nadat u enkele filters hebt gemaakt. Dit alles zal ervoor zorgen dat uw website echte en echte menselijke bezoeken krijgt, zelfs als ze maar een klein aantal zijn. Voor meer updates moet u onze website blijven controleren en onze nieuwste artikelen lezen.

November 28, 2017