Back to Question Center
0

Semalt Expert - Analytics Verwijzer / Ghost Spam Blocker

1 answers:

Veel webmasters en gewone site-eigenaren weten niet wat de geest of referrerspam is. Dit zijn twee specifieke domeintypes in uw Google Analytics. De hackers sturen nep-verkeerstoebehoren naar onze site met spam-botnets en bots en de meeste mensen weten niet hoe ze zich van hen moeten ontdoen. De weergaven van uw site zijn niet van mensen maar van een bot. Dergelijk verkeer is schadelijk voor uw site omdat het uw statistieken en gegevens van Google Analytics verontreinigt.

U kunt een paar strategieën en manieren aannemen, geleverd door Max Bell, de Customer Success Manager van Semalt , om Google Analytics-spam te verwijderen - find my money.

Statistieken verkeershinder

Uit verschillende rapporten en analyses van honderden tot duizenden Google Analytics-accounts blijkt dat verkeerssammen een groot probleem vormen en zo snel mogelijk moeten worden weggenomen. Meer dan een half miljard websites op het internet ontvangen dagelijks nep- en spamverkeer. Het meest verbazingwekkende is dat hun eigenaars niet weten hoe ze spam kunnen verwijderen en het probleem kunnen oplossen. Honderden tot duizenden domeinen worden gekocht en websites worden gemaakt om spam naar de authentieke en echte websites te sturen. Zelfs de sites zoals AliExpress, eBay, Amazon en Semalt zijn de afgelopen maanden besmet geraakt door de spam. De valse domeinen leiden u om naar geïnfecteerde links, waardoor uw site en zijn artikelen worden beschadigd..

Soorten Analytics-spam

Er zijn twee hoofdtypen referral-spam: crawler-spam en ghost-spam. Crawler-spam bezoekt uw website als een anonieme gebruiker. Het is moeilijk om te identificeren en te observeren als u organisch verkeer of anorganisch verkeer ontvangt. Wanneer ze uw websites bezoeken, lijkt deze origineel en wordt uw site een aantal keren geraakt. Het andere type is spookspam dat rechtstreeks van invloed is op uw Google Analytics. U moet zich bewust zijn van het feit dat de spookspam uw website niet bezoekt. In plaats daarvan maakt het het gebruik van meetprotocollen voor het verzenden van valse treffers naar de servers van uw Google Analytics. Het is veel gevaarlijker en bedreigender dan het eerste type omdat het rechtstreeks van invloed is op uw Google Analytics en niets te maken heeft met uw website.

Hoe kan spook, verwijzende persoon en analyse-spam worden voorkomen?

Er zijn een aantal manieren om ghost, analytics of ghost spam te voorkomen. U kunt de ghost-spam filteren of blokkeren van uw bestanden en hashtag. U kunt ook hostnaamfilters gebruiken om spookspam te verwijderen omdat deze nep- of hostnamen gebruikt. Om crawler-spam te verwijderen, moet u het uit uw gegevens verwijderen door uw instellingen aan te passen. De campagnebronfilters in uw Google Analytics kunnen uw werk eenvoudiger en sneller maken. Het is eenvoudig te verwijderen en moet zo snel mogelijk worden uitgevoerd om te voorkomen dat uw site vastloopt. Een van de gemakkelijkste manieren om spam te verwijderen, is dat u een verscheidenheid aan filters moet gebruiken en relevante plug-ins zo snel mogelijk moet installeren. Het kost u niet veel tijd om uw instellingen aan te passen. Als u klaar bent, ziet u dat uw site en Google Analytics zijn beschermd tegen malware en virussen. Zorg ervoor dat uw bestanden altijd offline worden opgeslagen. Dit wordt ook wel een back-up van uw bestanden en artikelen genoemd.

November 28, 2017