Back to Question Center
0

Semalt: exclusief intern verkeer van een Google Analytics-account

1 answers:

Veel multinationale ondernemingen gebruiken Google Analytics-software vanwege de effectiviteit en betrouwbaarheid ervan. Deze software wordt gebruikt voor het monitoren van verkeer en geeft gebruikers nuttige informatie over het type bezoekers dat toegang heeft tot een website. Het geeft ook informatie over wat de bezoekers doen wanneer ze een website bezoeken - google hosting dominios. Het beste aan Google Analytics is dat het kan worden aangepast, gemakkelijk te gebruiken en ook gratis. Google-analyses zijn handig om ongewenste gegevens van websites te weren. Het is voordelig voor een website om aan te geven dat deze veel weergaven ontvangt. Dit komt omdat het nuttig kan zijn om ervoor te zorgen dat meer inkomsten uit advertenties kunnen worden verkregen, wat uiteindelijk zal leiden tot een toename van het verkoopvolume. Als de rapportagegegevens echter valse gegevens bevatten, is de geloofwaardigheid ervan misleidend.

Julia Vashneva, de Senior Customer Success Manager van Semalt , vertelt dat deze slechte gegevens schadelijk zijn omdat ze van invloed zijn op rapportagegegevens. Het heeft een negatief effect op het interne verkeer en moet worden uitgesloten van de computer. De bron van dergelijke ongewenste gegevens kan referentiespam zijn. Deze gegevens kunnen in een eenvoudige procedure worden uitgesloten als ze op de juiste manier worden gevolgd..

De eerste stap is om uw IP-adres te identificeren. Het vinden van het IP-adres is eenvoudig, je hoeft alleen maar naar Google te gaan "wat is mijn IP-adres?" In de zoekresultaten, het IP-adres verschijnt als een nummer bovenaan het scherm, dat moet worden genoteerd voor toekomstig gebruik. Nadat u het IP-adres hebt geïdentificeerd, moet u zich aanmelden bij uw Google Analytics-account en het account selecteren dat u de ongewenste gegevens wilt blokkeren. Selecteer de Admin-knop in het accountmenu en klik op de admin-link. Nadat de beheerderslink is geopend, selecteert u in het gedeelte Filters en kiest u de optie Alle filters. Dit moet worden gevolgd door de selectie van de nieuwe filteroptie gevolgd door de filteroptie toevoegen. Nadat u de optie Filter toevoegen hebt geselecteerd, moet u een naam voor het filter maken. De naam van het filter kan willekeurig zijn, u kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het Thuisverkeer of Werkverkeer een naam te geven. Na het noemen van het filter, zou u op de uitsluitingsknop moeten klikken.

Als u de optie Uitsluiten selecteert, zorgt u ervoor dat u geen nuttige gegevens blokkeert, maar alleen frauduleuze gegevens die niet vereist zijn in de rapportgegevens. De optie voor uitsluiten wordt vervolgens gevolgd door "verkeer van het IP-adres" te selecteren. De volgende stap is om de optie "die gelijk zijn aan" te selecteren, gevolgd door het invoeren van het IP-adres dat in de eerste stap werd gegenereerd. Nadat dit is gedaan, moet u de optie "Alle websites" markeren en vervolgens op de knop "Toevoegen" klikken. De laatste stap is het selecteren van de knop Opslaan.

Nadat de bovenstaande procedure is gevolgd, wordt het interne verkeer geblokkeerd voor weergave in uw Google Analytics-account. Dit betekent dat wanneer u uw website bezoekt, er geen registratie van uw eigen interne verkeer zal plaatsvinden.

November 29, 2017