Back to Question Center
0

Semalt: eenvoudige manieren om uw verkeer uit Google Analytics te verwijderen

1 answers:

In dit artikel zal Ivan Konovalov, de toonaangevende expert van Semalt , u leren hoe u de views uit Google Analytics kunt verwijderen om kwaliteitsresultaten te krijgen.

Ik herinner me nog de tijd toen ik mijn blog een paar maanden geleden begon. Ik kreeg altijd meer dan 1500 weergaven per dag in mijn Google Analytics-account, maar er zijn er meer bij geworden toen ik mijn pagina's heb bewerkt en een aantal instellingen heb gewijzigd. Ik heb enkele van mijn pagina's honderden tot duizenden keren bewerkt om de gewenste resultaten te krijgen - watches hot sale replica. Verschillende bloggers plaatsen hun page view-rapporten of delen de verkeersstatistieken op sociale media openlijk en realiseren zich niet dat dit hun blog of hun eigen reputatie op internet kan schaden. Dat komt omdat veel spammers zouden proberen het aantal weergaven op hun websites te verminderen en zo hun Google Analytics-rapporten beïnvloeden. Wanneer u uw websitekoppelingen op sociale media deelt, moet u ervoor zorgen dat u de interne verkeersvermeldingen ervan hebt uitgesloten. Het is niet iets dat als een optie komt of de standaard is. In plaats daarvan zou je het handmatig moeten instellen of een plug-in installeren om de gewenste resultaten te krijgen.

Sluit uw IP-adres uit in Google Analytics

Het allereerste en belangrijkste dat u moet doen, is dat u uw IP-adres uitsluit in Google Analytics. Het is belangrijk om te voorkomen dat uw weergave wordt geteld..Hiervoor zou je je moeten concentreren op het gedrag van de externe klanten en hoe ze omgaan met je webpagina's. Dit kan een grote impact hebben op uw website en de algehele prestaties. Hiervoor moet u eerst uw eigen IP-adres identificeren. Google heeft het gebruikers eenvoudig en eenvoudig gemaakt om dat te doen. Typ gewoon wat mijn IP is in Google Zoeken en u zult zien wat uw openbare IP-adres is. Het is heel eenvoudig om één IP-adres uit te sluiten van Google Analytics. Als u echter meerdere IP's wilt uitsluiten, moet u de nodige wijzigingen aanbrengen. Hiervoor moet u eerst filters voor verschillende IP's maken en deze één voor één uitsluiten.

Instellingen uitsluiten in WordPress-plug-ins van Google Analytics

Het is een andere belangrijke methode. U moet uw instellingen uitsluiten of aanpassen in Google Analytics WordPress-plug-ins. Hiervoor moet je naar het gedeelte filters van je Google Analytics-account gaan en de optie aangepast filter selecteren. Vervolgens moet u alle niet-legitieme of illegale verkeer evenals hun bronnen uitsluiten en op de filterpatroonknop klikken. Hier zou u een aangepaste variabelcode moeten gebruiken die aanwezig zou kunnen zijn in de body-tag van uw HTML. Het is een eenvoudig te gebruiken optie die voorkomt dat uw gegevens illegaal worden gebruikt en uw Google Analytics geen valse rapporten maakt. Het betekent dat wanneer iemand uw website bezoekt, hun aantal niet wordt meegeteld als hun cookies niet zijn geïdentificeerd. Het is een fantastische en een van de beste opties, dus je zou deze methode op al je websites moeten gebruiken. Voor bloggers is het belangrijk om hun publiek en de geloofwaardigheid van hun websites te behouden. Dus deze methode zal van grote hulp zijn.

November 28, 2017