Back to Question Center
0

Semalt: dingen die je moet weten over Darodar en sociale-knoppen.com

1 answers:

Het verkrijgen van schone en nauwkeurige gegevens met ruimte voor interpretatie vertelt meer over uw vaardigheden in het beheren van e-commerce websites. Het gebruik van de juiste referentiestatistieken om uw online voortgang te meten, is van het grootste belang als het gaat om online en digitale marketing . Het kan echter een beetje hectisch zijn om een ​​website te hebben die wordt beïnvloed door darodar - ladies fashion hats online australia.com en social-buttons.com verwijzingsspam.

Michael Brown, de Semalt klantensuccesmanager, legt uit dat websites die worden beïnvloed door darodar.com en andere kwaadaardige bedreigingen neigen naar hoge bouncepercentages, naast 100%, een sleutelfactor die rankingalgoritmen begeleidt naar rangschik de websites laag. Het nemen van bedrijfsbeslissingen die blijven stilstaan ​​bij Google Analytics-gegevens die worden vertekend door social-buttons.com en darodar.com, leidt tot een totale neergang. Kort gezegd vertalen sites met hoge bouncepercentages die gemiddelde sessieduur bijna tot nul.

Darodar.com: wat is het?

Uit nieuwsgierigheid voeren marketingconsultants en website-eigenaren Google-zoekopdrachten uit om te begrijpen waar het meeste verkeer vandaan komt. In de echte betekenis geven de resultaten aan dat de naam van een website die reflecteert op het verwijzingsverkeer niet kan worden verantwoord in Google Analytics. In de afgelopen paar maanden heeft een niet-bestaande website die bekend staat als Darodar.com, weerklank gevonden in het Google Analytics-rapport. Met andere woorden, Darodar.com is een verwijzingsspam gemaakt van botsbezoeken aan uw online site.

Volgens IT-experts wijzigen spammers de naam en codes die worden gebruikt om een ​​spamwebsite te genereren, hetzelfde als wat momenteel gebeurt met Darodar.com. In de recente markt is Darodar.com aan het rijden nep verkeer naar sites en schuivende rapporten in Google Analytics als social-buttons.com.

Inzicht in uw Google Analytics-gegevens

Darodar.com: wat is het? Dit is een vraag die circuleert in de digitale marketingindustrie. Ook bekend als social-buttons.com, darodar.com werkt om uw GA-rapporten en -gegevens scheef te trekken door ongewenst en nepverkeer op uw website te genereren. Als marketingeigenaar wilt u de beslissingen van uw bedrijf niet nemen door volledig afhankelijk te zijn van uw GA-rapporten.

Nummers liegen niet. Als uw website een bouncepercentage heeft van meer dan 70%, moet u de strategieën van uw campagne opnieuw bekijken. Als uw website de duur van nul sessies aangeeft, is het grootste deel van uw verkeer afkomstig van bots, ongewenst verkeer en verwijzingsspam zoals social-buttons.com. Dit verklaart de reden waarom u zoekwoordranks laag in de algoritmen converteert.

Waarom zou u niet klikken op vreemde links die op uw website zijn verzonden

Het bedienen van een website vereist hoge mate van waakzaamheid. Als u op een tabblad drukt of op een schadelijke link klikt die u door spammers wordt toegestuurd, bent u kwetsbaar voor hackers. Hackers verwachten dat u de identiteit van hun website controleert en hun adres uittypt in uw Google Analytics. Pirates hopen ook dat u op het pictogram 'Druk op Tab om te zoeken' op uw GA klikt.

Op het moment dat u in de val gelokt bent en op de tab-knop drukt, wordt u omgeleid naar een andere kwaadwillende website, waar hackers gemakkelijk toegang hebben tot uw online gegevens.

Dus wat is Darodar.com? Waarom bestaat het? Social-buttons.com en Darodar.com zijn verwijzingsspam die vaak door spammers wordt gebruikt om verwijzingskosten te verdienen. Nadat u op de kwaadwillende link hebt geklikt die aan u is verzonden, krijgen spammers daarvoor betaald. De essentie van het genereren van nep-verwijzingslinks is om bezoekers en website-eigenaren te manoeuvreren om op de links te klikken en daarvoor echt geld te verdienen.

November 29, 2017