Back to Question Center
0

Semalt definieert WordPress-plugins die u nodig heeft om uw website te stimuleren

1 answers:

Een plug-in in WordPress is een software die verschillende functies bevat die worden gebruikt om een WordPress-website een boost te geven. Wordpress-plug-ins kunnen nieuwe functies toevoegen of functionaliteit uitbreiden naar de website. Ze kunnen zich ook aanpassen aan verschillende typen WordPress-websites zoals een blog, een persoonlijke site of een Woo Commerce-website. Niet alle plug-ins zijn echter nuttig en de moeite waard om op uw WordPress-website te installeren.

Ryan Johnson, een vooraanstaand expert van Semalt, geeft hier enkele van de essentiële plug-ins die u moet overwegen.

1. WP Rocket

Het is een WordPress-plugin in cache die kan worden ingesteld met minimale configuratie. Het start na activering waardoor uw website zo snel mogelijk kan laden. Snel ladende websites trekken meer verkeer naar uw site aan Kenmerken van WP Rocket omvatten snelle installatie, browser- en paginacaching, sitemapvoorladen, database-optimalisatie, multisite-compatibiliteit, CloudFlare-compatibiliteit, meertalige compatibiliteit, ontwikkelaarsvriendelijk en e-commerce vriendelijk.

2. Slider Revolution

Het helpt u om inhoud aantrekkelijk weer te geven. Het is de beste responsieve schuifregelaar. Aanpasbare, goed uitziende en vooraf samengestelde schuifregelaarsjablonen zijn beschikbaar. De functies zijn onder meer responsieve lay-outs, schuifregelaaranimaties, zicht- en gedragsopties, API-functies, aangepaste CSS / JavaScript, schuifregelaar van een sjabloon toevoegen, ondersteuning voor google-lettertypen, functie importeren / exporteren / vervangen en lagen toevoegen die afbeeldingen, tekst, knop, audio, video onder anderen. Het is belangrijk op te merken dat dit een premium WordPress plug-in is en dat de laagste prijs begint bij $ 25.

5. WPForms

Deze WordPress-plug-in helpt u bij het maken van efficiënte formulieren die uitnodigend zijn, en helpt zo mensen contact met u op te nemen, afgezien van uw e-mail. Het is een drag-en-drop-builder. Daarom sleep je de gewenste functie, misschien een vervolgkeuzemenu, naar het formulier. Vooraf gebouwde formuliersjablonen zijn ook beschikbaar. WPForm-functies omvatten drag-and-drop vormbuilder, responsieve mobiele vriendelijke, formuliersjablonen, instantmeldingen, toegangsbeheer, spambescherming, geolocatiegegevens en verschillende add-ons, zoals Paypal Add-on, stripe add-on, zapier add-on, handtekening Add-on onder anderen.

6. WPBakery Visual Composer

WPBakery is een uitstekende paginabuilder die andere WordPress-plug-ins integreert en ondersteunt. Met deze WordPress-plug-in kunt u snel elke gewenste lay-out op uw website bouwen met behulp van Drag & Drop Builder. Het is compatibel met Woommerce en zeer SEO-vriendelijk kan daarom worden gebruikt voor een breed scala van sites. De functies zijn object-georiënteerde code, meertalige ready, frontend en back-end editor, aangepaste ondersteuning voor poststijlen, beeldfilters en andere Source .

November 29, 2017