Back to Question Center
0

Semalt biedt tips: hoe u een WordPress-site beschermt tegen malwareaanvallen

1 answers:

WordPress staat voor vele hackpogingen. Gemiddeld ontvangen 7 van de 10 bloggers malware-infecties of een vorm van hacking. Hoe kunt u uw site dus beschermen tegen spam, hacking en malware?

Max Bell, the Semalt Customer Success Manager, zegt dat er op het meest basale niveau niet veel verschil is tussen malware-infectie en hacking. Gewoonlijk zullen hackers uw site niet targeten tenzij er enkele persoonlijke verschillen zijn tussen u en cybercriminelen of als u een zeer populaire website heeft. Immers, elke hacker kan DDOS en botnets inschakelen om uw site binnen een minuut te verwijderen.

Uiteraard zijn blogs die worden gehost op shared hosting bijzonder kwetsbaar voor hackaanvallen en er zijn maar weinig webmasters die iets tegen dergelijke aanvallen kunnen doen - dual coil cotton build vape. Inmiddels zit u waarschijnlijk op de rand van uw stoel en controleert u uw site om de paar minuten om ervoor te zorgen dat deze niet wordt gehackt of geïnfecteerd met malware. Ontspan, je site zal zelden worden gehackt of geïnfecteerd tenzij het bepaalde kwetsbaarheden heeft.

Nu u weet dat hackers sites targeten met bepaalde kwetsbaarheden, wat zijn dan deze zwakke punten? Om te beginnen gebruiken veel bloggers en webmasters gedeelde hosting zodra ze beginnen. Hoewel shared hosting een minder dure oplossing is, heeft het het potentieel om spammers en hackers aan te trekken.

Aangezien er veel blogs-eigenaars zijn op gedeelde hosting die dezelfde server gebruiken als uw site, is er altijd een mogelijkheid dat sommige van hen nieuwelingen zijn. Dit betekent dat een paar van deze nieuwelingen een zwak wachtwoord hebben, hun computer kan een Trojaans paard bevatten of hun site niet hebben beveiligd tegen hacking. In dergelijke omstandigheden moet een hacker via de kwetsbare site toegang krijgen tot de server, een virus installeren dat snel wordt verspreid naar alle sites en blogs die op de server worden gehost.

Aan de andere kant, als je een marketeer of blogger bent, bestaat de mogelijkheid dat je rondhangt in sommige online forums. Wat u misschien niet weet, is dat sommige van deze sites zijn geïnfecteerd, maar niet weten dat ze malware naar hun gebruikers verspreiden of dat ze door slechtbedoelende mensen zijn gebouwd..

Normaal gesproken richten hackers zich niet op uw site, tenzij u een aantal onafgemaakte zaken met hen hebt gedaan. Cybercriminelen scannen echter altijd naar zwakke sites om een ​​compromis te sluiten. Zodra ze blogs identificeren die kwetsbaar zijn, infecteren ze hun servers met malware, die zich verspreidt naar andere sites die op die server worden gehost. In tegenstelling tot .htaccess mod hack die eenvoudig kan worden verwijderd door het wijzigen van specifieke codes en bestanden, is malware moeilijker te verwijderen omdat het uw thema's, scripts en database kan beschadigen.

Hoe kunt u uw site tegen malware beschermen?

Verander wachtwoorden

Als uw site is geïnfecteerd, bestaat de kans dat uw wachtwoord is aangetast. Om het probleem op te lossen, gaat u naar uw cPanel en wijzigt u uw wachtwoord. Gebruik cijfers, speciale tekens, kleine letters en hoofdletters om ervoor te zorgen dat uw wachtwoord moeilijk in te schatten is.

Overweeg, als u uw wachtwoord heeft gewijzigd, ook uw aanmeldingswachtwoord te wijzigen. Gebruik, net als in cPanel, moeilijk te raden karakters.

Backup

Een back-up van uw site maken is een van de kritische manieren om het verlies van inhoud te voorkomen wanneer een site wordt gehackt. Overweeg Backup Buddy, een handige plug-in voor WordPress-blogs, voor een volledige back-up.

Installeer beveiligingsstekkers

Overweeg, naast het maken van een back-up van uw blog, beveiligingsinvoegtoepassingen te installeren. Deze omvatten:

  • WP-beveiligingsscanner
  • WP Security Scanner is een lichte beveiligingsscanner ontworpen door een websiteverdediger. Met de plug-in kunt u de databasetabel veranderen in iets dat moeilijk te raden is.

  • Betere WP-beveiliging
  • De plug-in neemt de beveiligingsfuncties en -technieken van WordPress en presenteert ze als een enkele plug-in. Better WP heeft de meeste functies die bloggers nodig hebben en zou de eerste aanloophaven voor bloggers moeten zijn.

November 28, 2017