Back to Question Center
0

Semalt: belangrijkheid om de trackingcodes van Google Analytics van een website te verwijderen

1 answers:

Max Bell, de Semalt Customer Success Manager, zegt dat als het gaat om het blokkeren van Google Analytics tijdens de lokale tests voor statische en niet-statische sites, we veel suggesties, tools en trucs kunnen vinden en tips. Meestal wordt ons gevraagd om het te filteren via IP-reeksen of unieke voorwaardelijke codes in te voeren voor de motoren die de websites aandrijven.

Laat me u hier vertellen dat de originele en meest authentieke methode om uw Google Analytics te laten afhandelen, is door de verzoeken om te leiden naar de officiële website van Google Analytics. Het zou zeker werken op alle desktops en mobiele apparaten, maar het proces betekent niets wanneer we testen op iPhones en andere door Wi-Fi gevoede apparaten. De instellingen voor lokale tests zijn om de dev-domeinen voor uw lokale directory's en projecten te gebruiken en vervolgens te zoeken naar de bijgewerkte versies van uw site om deze voorbereid te krijgen voor zowel mobiele apparaten als laptops. Voor dit doel gebruik ik voornamelijk jailbreakcodes en de hostbestanden van iPhones zonder filters - creme lierac anti tache. Ik heb ook Xip en Adobe Shadow geprobeerd. Hiermee kon ik de IP-reeksen niet filteren omdat ik dat proces thuis deed. Bovendien bieden mijn ISP's geen statisch adres voor een residentieel account.

Ik heb geprobeerd om een ​​aantal keren een aangepaste uitsluiting en aangepaste filters op te geven in mijn Google Analytics. Dit zorgt ervoor dat mijn profiel kwaliteitsverkeer en organische weergaven uit meerdere domeinen krijgt. Ik heb ook de aangepaste filters ingesteld op basis van mijn hostnamen en ze komen op een betere manier overeen met de patronen van mijn Google Analytics. Technisch gezien zou het voor ons moeilijk zijn om in het begin naar de hostnamen van de originele domeinen te zoeken. Zodra u echter de juiste wijzigingen hebt aangebracht, kunt u eenvoudig de gewenste resultaten verkrijgen. Kort nadat ik de trackingcodes van Google Analytics van mijn website tijdens het back-upproces heb verwijderd en ze weer heb toegevoegd, kon ik zien dat mijn filters correct werken en de eindresultaten prachtig zijn.

Sluit uw eigen bezoeken uit via Google Analytics

Het zal niet eenvoudig zijn om uw eigen bezoeken van Google Analytics uit te sluiten totdat u de juiste wijzigingen hebt aangebracht. Hierdoor kan de kwaliteit van het verkeer en de statistieken van uw website worden beïnvloed. Zelfs in het beginstadium van de ontwikkeling van een site zult u geen groot aantal weergaven ontvangen, zelfs niet als u de zoekmachineoptimalisatie hebt gedaan. Er zijn verschillende manieren om te voorkomen dat uw eigen hits worden bijgehouden door Google Analytics. Elke methode heeft zijn voor- en nadelen, dus u kunt gemakkelijk de juiste kiezen op basis van uw vereisten. Server- of backend-methoden zijn de meest verbazingwekkende en gunstige methoden. De implementatie ervan zal enige tijd duren, maar de eindresultaten zijn altijd geweldig. Hiervoor moet u de trackingcode van Google Analytics opnemen in de HTML-code van uw website en vervolgens terugkeren naar uw server om enkele geschikte filters te maken. Een andere methode is filteren met Google Analytics waarmee u uw eigen bezoeken kunt uitsluiten en de parameters van uw site kunt aanpassen aan de IP-adressen. Met deze methode worden de meeste van uw IP-gerelateerde problemen opgelost en krijgt u kwaliteitsverkeer.

November 28, 2017