Back to Question Center
0

Semalt aandelen 5 Essentiële plug-intypen Elke WordPress-site nodig heeft

1 answers:

WordPress is het bekendste en beste contentbeheersysteem en biedt ongeëvenaarde flexibiliteit voor zowel beginners als experts. Het is gemakkelijk te gebruiken en kan worden gebruikt om zowel basis- als geavanceerde websites te maken. Zelfs als u geen professionele webontwikkelaar bent, kunt u WordPress gebruiken om professionele sites te maken - paypal vps hosting. Het heeft heel veel thema's en plug-ins om uit te kiezen, maar de meest fantastische en essentiële plug-in types worden hieronder beschreven door Ryan Johnson van Semalt.

Beveiligingsinvoegtoepassingen:

De beveiliging tegen bots en hackers zou tegenwoordig de topprioriteit van elke webmaster moeten zijn. Je moet iets op zijn plaats houden om de normale aanvallen te dwarsbomen. Gelukkig zijn er enkele eenvoudige en geavanceerde plug-ins om uw veiligheid op internet te garanderen. Wordfence is een van de beste en meest nuttige plug-ins tot op heden. Het helpt uw website te beschermen en is beschikbaar voor zowel gratis als betaalde versies. Deze plug-in is bedoeld om uw alles-in-een-beveiligingsoplossing te zijn en kan eenvoudig de block brute-force attacks en land-specifieke inlogpogingen blokkeren.

Plug-ins voor gegevensback-up:

De meeste hostingbedrijven houden back-ups voor hun klanten, maar we kunnen vanwege privacyprivacy niet van hen afhankelijk zijn. Als u niet wilt dat uw gegevens verloren gaan, moet u zo snel mogelijk een back-upplug-in in WordPress installeren..De meest bekende plugin die u kunt proberen, is Backup Buddy. Het is een ongelooflijk eenvoudige tool waarmee u de wekelijkse, dagelijkse en maandelijkse back-ups kunt plannen. Het heeft de mogelijkheid om uw bestanden online en offline op te slaan en het grote voordeel van deze plug-in is dat de abonnementsprijs slechts $ 70 is. Hiermee kunt u bestanden opslaan van maximaal 1 GB. En als u een gratis plug-in wilt, kunt u BackWPup proberen.

Plug-ins voor zoekmachine-optimalisatie:

Als u veel mensen naar uw site wilt trekken en wilt optimaliseren voor de resultaten van de zoekmachine, moet u de plug-ins voor zoekmachine-optimalisatie in WordPress proberen. SEO of zoekmachineoptimalisatie is belangrijk om mensen naar uw websites te trekken en u kunt verschillende plug-ins gebruiken om de dingen gedaan te krijgen. WordPress SEO van Yoast is de beste en meest accurate plug-in. Het is een uitgebreide oplossing voor al uw SEO-gerelateerde problemen. Het helpt u bij het gemakkelijk invoegen van titel, beschrijving, zoekwoorden en metatags voor uw webpagina's en bespaart u veel tijd.

Plug-ins voor sociale media:

De sociale-mediasites hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we artikelen op internet delen en een integraal onderdeel zijn geworden van het wereldwijde web. Voor de meeste websites is het genereren van verkeer vanaf sociale media eenvoudig en kunt u profiteren van de plug-ins voor sociale media. De Share Buttons van AddToAny is een veelomvattende en veel gebruikte plug-in. Het is aanpasbaar en kunt u eenvoudig inhoud op sociale-mediasites delen. U kunt ook Easy Social Share-knoppen uitproberen voor WordPress, dat tientallen opties en functies heeft om van te profiteren.

Analytics-plug-ins:

Als u de kwaliteit van uw websiteverkeer wilt controleren, wilt u misschien liever Google Analytics gebruiken. Als u echter nauwkeurigere en directere rapporten wilt, moet u zo snel mogelijk een WordPress-plug-in installeren. Google Analytics is verreweg de beste analytische oplossing online. Het is gratis en direct te integreren met uw WordPress-site. U kunt alle links volgen, real-time inzichten verkrijgen en A / B-testen uitvoeren met dit programma.

November 29, 2017