Back to Question Center
0

Ondertitels Malware-beveiliging - Uitgelegd door Semalt Expert

1 answers:

Extensiebestanden zijn de meest voorkomende soorten gegevens die we tegenwoordig gebruiken. Er zijn veel websites waar deze bestanden in een groot aantal beschikbaar zijn. Sommige andere vormen van bestanden zijn tekst-, jpg-, png- en pdf-bestanden. Er wordt aangenomen dat al deze bestanden geen virussen bevatten, wat betekent dat ze in gescande vorm zijn en computervriendelijk zijn. Sommige hackers sturen u mogelijk dergelijke bestanden met veel virussen en malware als bijlage. Ze gebruiken dergelijke systemen om uw persoonlijke gegevens te stelen en geld over te schrijven van de ene bank naar de andere. In de afgelopen maanden zijn er veel gevallen gemeld toen aanvallers extensie- en tekstbestanden naar willekeurige e-mail-ID's stuurden en de computersystemen van een groot aantal mensen besturen.

Frank Abagnale, de Customer Success Manager van Semalt , definieert de ondertiteling van malware en hoe deze te vermijden.

Ondertitelbestanden

Virussen ontvangen van ondertitelingsbestanden is voor computergebruikers vreemd. De meesten van hen weten niet eens dat hun systemen zijn aangetast door malware en virussen. Het is waar dat de ondertitelingsbestanden geen problemen veroorzaken, maar ze beginnen een reeks schade wanneer een hacker zonder uw toestemming uw computer bezoekt.

Een van de meest voorkomende soorten aanvallen is via mediaspelers. Als u pop-upvensters ziet waarin u wordt gevraagd om mediabestanden te installeren of te downloaden, moet u zich daar niet aan houden. Na installatie werken al uw ondertitelbestanden via de mediaspelers en kunnen uw systeem toegang verlenen aan de hackers. Het is niet verkeerd om te zeggen dat 25 ondertitelingsbestandstypen, inclusief mediaspelerbestanden, je verdrietig kunnen maken als hackers via deze bestanden toegang krijgen tot je gegevens. Het ergste is wanneer uw vertrouwde bestanden en antivirussoftware problemen veroorzaken voor uw computer, waardoor de werking ervan afneemt en veel beveiligingsproblemen ontstaan..

Wie beïnvloedt dit?

Vanaf nu zijn er een groot aantal minder bekende mediaspelers die uw computer direct of indirect kunnen beïnvloeden. Checkpoint zegt dat Popcorn, VLC, Stremio en Kodi de bekendste videospelers zijn die kwetsbaar zijn voor dergelijke aanvallen. Als je een van deze spelers downloadt en installeert, bestaat de kans dat ze van invloed zijn op zowel je computersysteem als je ondertitelbestanden. Daarna zou het helemaal niet helpen om het hele systeem te scannen en krachtige antivirussoftware te installeren. Het gebeurt vooral wanneer mensen hun computerapparaten proberen bij te werken.

Hoe werkt de aanval?

Hackers krijgen toegang tot uw systemen door u via e-mails ondertitelingsbestanden, films, populaire liedjes en andere mediaspelers te sturen en u wordt gevraagd codes in de betreffende vakken in te voegen. Nadat u deze codes hebt ingevoerd, hebben ze eenvoudig toegang tot uw computerapparaten. Ze hebben vaak toegang tot de apparaten van slachtoffers wanneer ze ondertitelingsbestanden in een groot aantal installeren. U moet de systemen op de genoemde repositories niet beoordelen of misbruiken omdat de hackers malware en virussen naar uw computersystemen kunnen sturen. Meestal downloaden en installeren de slachtoffers verschillende mediaspelers op hun systemen vanuit onbekende bronnen. Dat gebeurt ofwel door het geven van bepaalde commando's of door het installeren van de beste ondertitelingsbestanden op specifieke apparaten. Zodra u deze bestanden hebt uitgevoerd, raakt u mogelijk uw gevoelige informatie kwijt, omdat deze bestanden hackers toegang geven tot uw computersystemen.

Hoe ondertitels met malware te vermijden?

Als u veilig wilt blijven op het internet, moet u de mediaspelers alleen downloaden en installeren van de vertrouwde websites. U kunt uw spelers bijwerken, maar zorg ervoor dat u daarvoor een antivirusprogramma hebt uitgevoerd. Checkpoint heeft gemeld dat verschillende mediaspelers verschillende problemen kunnen veroorzaken op een computerapparaat, dus ze moeten alleen worden geïnstalleerd en gedownload van de authentieke en legitieme bronnen. Wees voorzichtig tijdens het downloaden van een ondertitelbestand. Je moet geen bestanden downloaden die afkomstig zijn van verdachte websites en sociale media-profielen. Het is ook belangrijk dat u niet afhankelijk bent van automatische ondertitels en mediaspelers, aangezien deze mogelijk schadelijke bestanden en items op uw systeem installeren. Terwijl u Netflix en Amazon Prime als grote websites gebruikt, is er geen risico op malware omdat hun mediabestanden volledig worden gescand en opgeslagen voor uw computersystemen.

Conclusie

Wanneer u eenvoudige ondertitelingsbestanden installeert of download, openen ze de deuren voor hackers om toegang te krijgen tot uw computer en smartphones. Het is dus belangrijk dat je je video's, mediaspelers en andere dingen alleen updatet als je zeker weet dat ze niet afkomstig zijn van niet-legitieme bronnen Source .

November 28, 2017