Back to Question Center
0

Nuttige praktijk van Semalt - Hoe uw kantoor te bevrijden van malware

1 answers:

Voor alle soorten industrieën is het vermijden van malware een van de grootste problemen. Bescherming van uw gegevens en informatie kan worden uitgevoerd met een aantal programma's en software. Omdat steeds meer bedrijven hun websites en sociale-mediapagina's beginnen, is het voor hen noodzakelijk geworden om malware en virale aanvallen te voorkomen - free airplane appraisal. Malware wordt doorverwezen naar vijandige software die spyware, virussen, scareware en andere gevaarlijke programma's bevat.

De volgende tips, uiteengezet door Michael Brown, Customer Success Manager van Semalt , kunnen u in belangrijke mate helpen malware en virussen te voorkomen.

Gebruik gecompliceerde wachtwoorden

Een van de belangrijkste manieren waarop mensen worden gehackt, is dat ze gewone en gemakkelijk te raden wachtwoorden gebruiken. Het is erg belangrijk om complexe wachtwoorden te gebruiken en deze regelmatig te wijzigen. Gebruik de naam van uw huisdier, uw moeder, vader, vriend of geboortedatum niet. Gebruik in plaats daarvan minimaal tien tekens met een combinatie van hoofdletters en kleine letters en cijfers. Om uw online veiligheid te garanderen, dient u uw wachtwoord een of twee keer per week te wijzigen en uw aanmeldingsgegevens niet op uw computer te bewaren.

Word een slimmere surfer

Voor elke persoon die internet gebruikt, is het belangrijk om wijs en slim te worden. Wees voorzichtig tijdens het surfen op de websites. Verschillende hyperlinks en links kunnen malware en virussen bevatten. Klik niet op de pop-upkoppelingen en open nooit de e-mailbijlagen..Tijdens het gebruik van uw favoriete websites mag u niet vast komen te zitten door de advertenties en mag u er nooit op klikken. Het is goed om te onthouden dat de meeste websites en e-mails prijzen en geld beloven in ruil voor enquêtes. Je moet je niet laten misleiden door hen, want ze zijn goed voor niets.

Kijk wat je downloadt

U moet uw downloadgedrag altijd controleren en in balans houden. Wat ik wil zeggen is dat je niets moet downloaden en installeren dat er onbetrouwbaar uitziet. Dat komt omdat de hackers er altijd zijn om uw persoonlijke gegevens te stelen en toegang te krijgen tot uw gegevens. De bronnen die meestal worden aangevallen door virussen en malware zijn pop-upvensters. Sommige pop-upvensters vertellen hun gebruikers dat ze hun items moeten installeren en downloaden.

Laat me u hier vertellen dat ze virussen en malware bevatten en u ertoe kunnen brengen te lijden op het internet. Als iemand je vraagt ​​om enquêtes in te vullen, zou je dat nooit moeten doen, omdat je je op andere dingen kunt concentreren. Tegelijkertijd moet u nooit op de advertenties op de website klikken. Alleen al omdat de advertenties er legitiem uitzien, betekent dat nog niet dat ze goed zijn om mee te doen. Zelfs sommige Google AdSense-advertenties kunnen problemen veroorzaken voor uw computer of mobiele apparaat. Dat is de reden waarom u niet ten koste van alles op de advertenties moet klikken, zelfs als iemand u in dit opzicht geld aanbiedt.

Een andere tip is dat je geen gratis games moet downloaden en installeren. Voor fans van Candy Crush is het slechte nieuws dat de nieuwste versies virussen kunnen bevatten. Dat is waarom je deze games niet moet downloaden als ze gratis beschikbaar zijn. Last but not least, wees voorzichtig met je mediaspelers, want deze kunnen malware en virussen bevatten. Het is niet goed om mediaspelers te installeren van onbekende bronnen. In plaats daarvan kunt u ze downloaden en installeren van officiële of authentieke websites.

November 28, 2017