Back to Question Center
0

Moon Malware heeft uw Linksys-router aangevallen? - Semalt weet hoe dit probleem moet worden verholpen

1 answers:

Er is een malwareaanval onder de naam "The moon" die traditionele routers zoals de Linksys aanvalt. Deze malware heeft het potentieel om de beveiligingsstatus van de computers en het browsen op gebruikersniveau in gevaar te brengen.

Lisa Mitchell, de klant-succesmanager van Semalt , zegt dat de Linksys-routers, evenals hun draadloze toegangspunten, aan deze kwetsbaarheid onderhevig zijn en dit kan uw website of klanten een groot verlies opleveren omdat van internetfraude - hifly michelin.

The Moon Malware

The Moon-malware krijgt zijn potentieel door de manier waarop het de authenticatie omzeilt. Het maakt het mogelijk om in te loggen zonder het bezit van de beheerdersreferenties. Wanneer de Linksys-router de malware-infectie ondergaat, wordt de volledige poort geladen met tal van poorten 80 en 8080 uitgaand verkeer. Er resulteert een aanzienlijke gegevensactiviteit, waardoor uw internetverbinding traag wordt. De computers kunnen de infectie ook krijgen, waardoor hun gebruik en CPU-prestaties traag verlopen.

Hoe The Moon Malware te voorkomen

De maan-malware brengt de veiligheid van de internetverbinding in gevaar. Daarom is het altijd essentieel om een ​​procedure of criterium op te nemen om deze infectie van de router te verwijderen. Er zijn enkele stappen die mensen kunnen volgen om deze eruit te krijgen:

  • Toegang tot de webgebaseerde instellingen van de router. Het is belangrijk om hun website te bezoeken en informatie te krijgen zoals het model, het serienummer, IMEI en andere relevante informatie..Sommige routers hebben deze link aan de achterkant van hun paneel.
  • Zorg ervoor dat uw Linksys-router over de nieuwste firmware beschikt. Als dit niet het geval is, kan dit probleem worden opgelost door een update via de lucht of flash-firmware uit te voeren. Het bedrijf Linksys blijft de firmware updaten om een ​​aantal van de hacktechnieken te bestrijden die erin kunnen doordringen.
  • Ga naar het tabblad Beheer. Het tabblad Beheer bevindt zich in de rechterbovenhoek naast de geschriften van de firmwareversie. Met de nieuwste firmware, klik op dit tabblad om door te gaan naar de volgende stap. Zorg ervoor dat het vakje van het toegangsbeheer op afstand de controle is die ik heb ingesteld op "uitgeschakeld".
  • Klik vanaf dit punt op het tabblad Beveiliging. In deze fase krijgt u enige flexibiliteit om enkele veiligheidsmaatregelen van uw router aan te passen. Vink de optie Anonieme internetverzoeken filteren aan. Als het al in de selectie staat, kunt u het zo laten. Sommige van de nieuwste Linksys-firmware hebben standaard deze instelling.
  • Sla de instellingen van de router op. Na het opslaan van de configuratie is het noodzakelijk om de router uit te schakelen. Koppel hiertoe de stekker van de voedingsbron los en sluit deze weer aan. Als gevolg hiervan wist de router de cache. Het verwijdert ook de malware die mogelijk in gebruik was.

Conclusie

De aanwezigheid van malware in uw router kan ook de veiligheid van uw surfervaring twijfelachtig maken. Het is essentieel om te controleren of uw Linksys-router beveiligd is tegen virussen. Sommige van de manieren om malware van deze router te detecteren en op te ruimen staan ​​in dit dagboek. Door het opnieuw instellen van uw router, alsmede het cachegeheugen door het herstarten kan helpen bij het verwijderen sommige malware. Je kunt je surfervaring veilig stellen en je internetverbinding snel maken.

November 28, 2017