Back to Question Center
0

Malwarepreventie in 5 minuten - Semalt deelt sommige geheimen voor gewone gebruikers

1 answers:

Computers kunnen met veel malware en cyberaanvallen worden geconfronteerd. De browser van een computer kan bijvoorbeeld een virusinfectie krijgen waardoor belangrijke klantinformatie zoals creditcardgegevens verloren kunnen gaan.

Alexander Peresunko, de Semalt Customer Success Manager, stelt dat voor mensen met commerciële websites de veiligheid van de site, evenals die van haar klanten, afhangt van de effectiviteit van de anti-Trojans-software op zijn plaats - piastre ad induzione professionalism. In andere gevallen is het moeilijk om virussen op de computer te detecteren en te elimineren. Malware bevat verschillende spyware-software en veel scripts waarvan het effect de status van de cyberbeveiliging aantast.

Belang van de cyberbeveiliging

Hackers en andere personen met slechte bedoelingen kunnen om vele redenen een computer of netwerk aanvallen. Er moeten anti-spyware-maatregelen worden getroffen om deze personen af ​​te houden die over tal van hulpmiddelen beschikken om het systeem te hacken. Hackers kunnen bijvoorbeeld een website hacken om bedrijfsgegevens op te halen en toegang krijgen tot creditcardgegevens van klanten. In andere gevallen kunnen deze personen samenvallen met een concurrent om een ​​oneerlijk bedrijfsplatform in te voeren en uw SEO-inspanningen te verminderen. Het is belangrijk om Trojaanse paarden af ​​te houden voor een veilige browse-ervaring.

Detectie van malware

Soms kan het voor een beginneling een uitdaging zijn om malware te identificeren en te elimineren. Het detecteren van malware kan een eenvoudige taak zijn. Vermijd bijvoorbeeld te klikken op pop-ups die op het computerscherm verschijnen..Dit kunnen schadelijke software van een hacker zijn. Het is ook noodzakelijk om onbekende gebruikerssoftware op uw computer te verwijderen. Sommige programma's kunnen virussen bevatten die de veiligheid van een computersysteem kunnen schaden

Als uw computer traag wordt, kunnen er op de achtergrond malwareprogramma's worden uitgevoerd. Deze programma's laden de processor met taakverzoeken die van invloed zijn op de planning van het systeem voor aanvallen. In andere gevallen nemen ze veel RAM in beslag waardoor het hele systeem traag presteert. U kunt sommige processen in de taakbeheerder van uw besturingssysteem annuleren, vooral die welke op virussen lijken. Voor personen op systemen zoals Linux kan het van essentieel belang zijn om een ​​geavanceerde taakmoordenaarstoepassing op te nemen.

Trojaanse paarden afhouden

Het uitschakelen van malware kan een van de gemakkelijkste taken zijn. Personen kunnen bijvoorbeeld antivirussoftware installeren. Zorg ervoor dat uw antispywaresoftware up-to-date is. In andere gevallen is het belangrijk om een ​​antivirus van een betrouwbare leverancier te krijgen. Soms kunnen hackers met spamming-software komen om toegang te krijgen tot een computer en veel waardevolle informatie stelen, zoals browser-wachtwoorden en cookies.

Het is essentieel om spam-e-mails te weigeren. Spamberichten kunnen schadelijke koppelingen bevatten die een gebruikerscomputer met virussen kunnen infecteren. In andere gevallen kunnen e-mails met spam malware in hun bijlagen bevatten. Vermijd te klikken op een bijlage of zelfs een voorbeeld van een afbeelding in Outlook. In andere gevallen kunnen ze u misleiden om op een knop te klikken om u uit te schrijven voor hun services. Gelieve u niet uit te schrijven, omdat dit alleen de geldigheid van uw e-mailadres bevestigt. Het kan de kwetsbaarheid van toekomstige aanvallen en de huidige virusaanval vergroten.

November 28, 2017