Back to Question Center
0

Malware-aanval. Hoe het probleem op te lossen - Midalt Tips

1 answers:

Nik Chaykovskiy, de Senior Customer Success Manager van Semalt , zegt dat virussen en malware zeer geavanceerde programma's zijn, het kost veel tijd en energie om ze te verwijderen. Soms kunnen we niet van deze dingen af ​​en blijven ze zich van het ene dossier naar het andere verspreiden.

Antivirussoftware

Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat antivirusprogramma's en -software niet legitiem en betrouwbaar zijn. Volgens het rapport van Comparatives, een organisatie die verschillende beveiligingshulpmiddelen beoordeelt en test, heeft de beste antivirussoftware niet meer dan 98% van malware en virussen gevangen. Honderden tot duizenden virussen en hun varianten zijn actief op internet, dus het kennen en kwijtraken van al deze is erg moeilijk. De meeste schattingen laten zien dat een aanzienlijk aantal antivirussoftware voor niets goed is.

De omvang van de schade

Zodra uw systeem is geïnfecteerd, wordt het voor u moeilijk om te weten hoeveel schade aan de besturingssystemen is toegebracht. Zelfs de computerexperts kunnen u geen nauwkeurige gegevens en informatie verstrekken. In dergelijke omstandigheden is het voor ons onmogelijk om te weten hoe de beschadigde bestanden kunnen worden hersteld en hersteld. Sommige virussen komen op uw computersysteem en veroorzaken veel problemen, waaronder rootkits. Als u geluk heeft omdat uw computersysteem beschermd is tegen virussen en malware, moet u zo snel mogelijk maatregelen nemen.

Virussen en andere malware vermijden

Het is belangrijk om alles te weten over malware en virussen voordat we actie ondernemen tegenhen. Malware wordt op korte termijn gebruikt voor verschillende negatieve computerprogramma's en hulpprogramma's. Je moet wel gehoord hebben van rootkits, spyware,virussen en Trojaanse paarden. Ze zijn allemaal verschillende vormen van malware en worden als schadelijk beschouwd voor uw computersysteem. Malware is gemaaktzowel door streken en studenten. Zelfs de computerexperts creëren ze met behulp van verschillende programma's. Er zijn georganiseerde groepen computerstechnici en specialisten die een groot aantal computerapparaten willen hacken en losgeld willen vragen. Ze blijven zoeken naar uw sofinummers,creditcardgegevens en andere persoonlijke gegevens. Vermijd het gebruik van websites voor pornografie en gokken. Het is ook belangrijk dat u niet op kliktonbekende e-mailbijlagen, voorkomen dat hulpprogramma's voor het delen van bestanden, illegale software, video- en muziekwebsites. Enkele beroemdste voorbeelden zijn BitTorrent, Frostwire,en Limewire. Open geen e-mails die afkomstig zijn van onbekende ID's. Je moet ook vermijden om op hun links te klikken, tenzij je zeker weet dat dat zo isveilig. Je moet geen bestanden downloaden van onbekende bronnen. CNET, Tucows, SourceForge en FileHippo zijn beveiligde websites en kunnen op elk moment worden gebruikt. Umoet niet op de banneradvertenties klikken omdat deze mogelijk virussen en malware bevatten.

Conclusie

Het is belangrijk dat u alleen echte en legitieme antivirusprogramma's gebruikt. Combineer verschillende programma's en voer verschillende scanners uit op uw computersysteem. Avast is daar een perfect voorbeeld van; het wordt wereldwijd door veel mensen gebruikt. Tijdens het gebruik van sociale media-profielen zoals Facebook, moet je geen vriendenverzoeken van onbekende mensen accepteren. Stel Windows-updates in om de nieuwste versies regelmatig te installeren en downloaden. Veel van deze versies zijn voorzien van volledig beveiligde beveiliging, zodat u op die bronnen kunt vertrouwen. MySpace en Twitter bevatten mogelijk onveilige codesystemen, dus u moet voorzichtig zijn bij het gebruik van die websites voor sociaal netwerken Source .

November 28, 2017