Back to Question Center
0

Instructies van Semalt om uw IP-adres uit te sluiten van uw Google Analytics

1 answers:

Ervaar je onjuiste resultaten in Google Analytics als gevolg van bezoeken van jezelf? Als u uw eigen IP-adres wilt uitsluiten van de resultaten van uw Google Analytics-account, volgt u de tips van Alexander Peresunko, de Customer Success Manager van Semalt :

1. Log in op Google Analytics

2. Identificeer uw IP-adres

3. Voeg een kanaal toe aan uw record

4 - vps linux 1. Regelmatig navraag doen

Aanmelden in Google Analytics

Het belangrijkste is om in te loggen op uw Google Analytics-account. Hiermee accepteert u officieel uw Google Analytics voor uw OptinMonster-campagne (s) en de toegang tot uw analyserapporten.

Ontdek uw IP-adres

Momenteel moet u een kanaal toevoegen aan uw record om ervoor te zorgen dat uw onderzoeksinformatie wordt beïnvloed door uw eigen IP-adres. U kunt het IP-adres vinden dat u nu gebruikt door te zoeken naar wat het IP-adres is op google.com..U kunt ontdekken welke subnetten en IP-adressen uw organisatie gebruikt door navraag te doen bij de systeemdirecteur.

Een opmerking voor IP-locaties: in deze illustratie gebruiken we het IPv4-adres (Web Convention Variant 4) dat een korter, regelmatiger type IP-adres is. Voeg een kanaal toe aan je record

Momenteel wordt het maken van een kanaal voor de record dat informatie van uw IP-adres verbiedt uit alle rapporten verbeterd. Kies om te beginnen het tabblad Beheerder in de linkerbenedenhoek van de interface. Dit werpt een andere pagina op met tal van regelgevende keuzes. De pagina Beheerder is verdeeld in drie segmenten met alternatieven voor uw boekhouding, het meest linkse segment. Klik in dit segment op alle kanalen.

De pagina toont een frame dat wordt gebruikt om het kanaal te maken

  • voeg een naam in voor het kanaal
  • geef de kanaalsortering af zoals vooraf gedefinieerd
  • Klik op de vervolgkeuzelijst Kanaal sorteren kiezen en selecteer balk
  • Druk op de vervolgkeuzelijst Selecteer bron of doel en identificeer de activiteit van de IP-adressen
  • kies het vervolgkeuzemenu met de articulatie en selecteer dat dat equivalent is met
  • plaats uw IP-adres in het inhoudsveld

Als het nodig is om de werkomstandigheden te testen, kunt u de gids van Google volgen, waar staat "Zorgen dat het kanaal werkt". Het doorzoeken van uw IP-adres dat men meer exacte uitkomsten ervaart die zouden moeten worden overwogen bij split-testen op effectiviteit van transformatiesnelheid.

Ga naar de veelgestelde vragen:

V: Zou ik in staat zijn om een ​​groot aantal IP-adressen te weigeren?

A: Als je de kans hebt dat je meerdere IP-adressen hebt, kun je verschillende adressen in een afzonderlijk kanaal aangeven of anders meerdere kanalen beïnvloeden. Zorg er ook voor dat de voorwaarden die u bepaalt, niet van invloed zijn op het kanaal of het kanaal negeren.

Vraag: Hoe zou ik ondertekende cliënten in Word Press effectief verbieden?

A: Men kan gebruik maken van de module Monster Insights, waar men hun handleiding kan volgen om moeiteloos ondertekende klanten van verschillende delen te vermijden.

November 28, 2017