Back to Question Center
0

Hoe zich te ontdoen van intern verkeer in Google Analytics - Semalt Advice

1 answers:

Het bouwen van aangepaste Google Analytics-rapporten (GA) is een vereiste om een ​​goed beeld te krijgen van het gedrag van een sitebezoeker en voor betere verkeersanalyse. Een gemeenschappelijk punt van zorg doet zich dus voor bij nieuwe internetgebruikers, zoals het uitsluiten van verkeer van kantoren en van stad / land of IP, om nuttig verkeer op een website te bekijken. Internetspecialisten merken op dat de zwaarste gebruikers van een site meestal personeel binnen een organisatie zijn. Het is dus logisch om deze groep gebruikers uit Google Analytics-verkeer te verwijderen om te voorkomen dat de cijfers voor bezoekers van een website worden opgeblazen. De gegevens van een site kunnen ook worden vertekend door interne sitegebruikers en een nadelig effect hebben op de conversiepercentageoptimalisatie - movimiento congelado definicion fotografia digital. Google Analytics wordt beschouwd als een zeer slimme tool die een techniek biedt voor het uitsluiten van gegevens via filterfunctie.

In dit artikel beschrijft Lisa Mitchell, de toonaangevende expert van Semalt , het uitsluitingsproces.

Belangrijke informatie over IP-adressen

Google Analytics (GA) verzamelt en slaat gegevens op over elk bezoek aan een website. Hoewel IP-adressen geen persoonlijke informatie over een sitebezoeker bevatten, registreert het hun internettoegankelijke (openbare) IP-adres. Elk internettoegankelijk adres op het web is uniek en beschrijft een router die een intern bezoekersnetwerk op de site van de bezoeker is dat hun tablets, smartphones en computers met internet verbindt..

De meeste kleine en binnenlandse breedbandverbindingen hebben dynamische IP-adressen. Het houdt in dat de adressen sporadisch veranderen. In tegendeel, oneven breedbandklanten en de meeste bedrijven hebben routers die zijn geconfigureerd met statische (niet-veranderende) IP-adressen. Daarom moet een gebruiker, om intern verkeer uit GA te verwijderen, achterhalen welk type IP-adres in zijn organisatie wordt gebruikt.

IP-uitsluiting van Google Analytics

Verkeer van interne afdelingen zoals personeel dat de website bezoekt of zelfs een eigen bezoek moet worden uitgesloten om meer realistische Google Analytics-gegevens te verkrijgen. IP-uitsluiting gebeurt met Google Analytics en een gebruiker moet alle IP-adressen vermelden die ze willen uitsluiten. Site-eigenaren moeten ook opmerken dat veel filters op één filter kunnen worden gemaakt in situaties waarin meerdere adressen moeten worden uitgesloten.

Uitsluiting van Google Analytics-landen / steden

Net als bij een IP-uitsluitingsmarketeer, wil een gebruiker mogelijk verkeer van een stad of land uitsluiten voor een uitstekende analyse. Daarom kan een gebruiker een filter maken dat verkeer uit specifieke landen van de wereld elimineert. Door een land uit te sluiten, voorkomt u dat hits uit uitgesloten steden of landen deel uitmaken van Google Analytics-verkeer. Een land of stad kan om een ​​belangrijke reden worden uitgesloten om spam te voorkomen. Zo is (India of China) een uitsluiting van Google Analytics voor het uitsluiten van verkeer uit India en China, behalve voor betaald zoeken naar verkeer.

Het filteren van betaald zoekverkeer is een andere techniek om meer relevante informatie te verkrijgen van een getargete locatie. Hiermee kunt u de gewenste informatie weergeven tijdens het uitvoeren van een betaalde advertentiecampagne op een doelmarktlocatie. In dit opzicht kan een site-eigenaar bepalen hoe een betaald zoekverkeer zijn site gebruikt en een conversiekanaal doorloopt.

November 28, 2017