Back to Question Center
0

Handige tips van Semalt over het genereren van een weergavefilter

1 answers:

Het bereiken van een nauwkeurig, schoon en effectief rapport in uw campagne voor zoekmachineoptimalisatie toont veel over uw zakelijke ideeën en taakuitvoering. In de afgelopen maanden heeft intern verkeer dat wordt gegenereerd door nep-verwijzers, malware en de staf van het kantoor invloed op de presentatie van rapporten en Google Analytics-gegevens van veel bedrijven. Volgens Semalt -deskundigen, Ivan Konovalov, heeft intern verkeer een negatief effect op websites en online bedrijven met weinig verkeer in vergelijking met grote sites.

Het uitsluiten van intern verkeer van uw website is even belangrijk als het controleren van de beveiliging van uw website - garanti internet bankacl ifre alma. Als u het interne verkeer van uw bezoeken en de klikken van uw werknemer op uw site niet uitsluit, kan dit ertoe leiden dat u failliet gaat. Onlangs hebben rapporten gepubliceerd door SEO professional s bewezen dat intern verkeer het bouncepercentage van sites verlaagt. Het laatste wat u kan overkomen bij het verfijnen van uw campagne, is het behalen van lage bouncepercentages omdat uw conversiezoekwoord niet relevant is in het Google-ranking-algoritme.

Het nemen van beslissingen op basis van gegevens die zijn samengesteld uit intern verkeer leidt tot een bedrijfsstoring. Uw klanten en bezoekers communiceren beter met uw website in vergelijking met u en uw werknemers..Sommige methoden en hulpmiddelen zijn ingesteld om bekende bots, frauduleuze sites, referrerspam en intern verkeer uit te sluiten van het verpesten van uw Google Analytics-gegevens. Hier is een demonstratie die helpt bij het maken en toevoegen van een weergavefilter om ongewenst verkeer uit te sluiten van uw statistieken.

Hoe een weergavefilter te maken?

  • Start uw proces door u aan te melden bij Google Analytics. Klik op het pictogram 'Filter toevoegen' om een ​​nieuw filter te genereren.
  • Vul 'Intern verkeer uitsluiten' in als uw nieuwe filternaam en gebruik de vooraf gedefinieerde instelling.
  • Genereer uw IP-adres met behulp van uw pc-opdrachtregel en kopieer het adres.
  • Selecteer terug naar uw Google Analytics en plak het eerder gekopieerde IP-adres in de daarvoor bestemde vakken.
  • Klik op het pictogram 'Opslaan' om uw segment op te slaan en uit te sluiten dat intern verkeer wordt gegenereerd op basis van uw IP-adres.

Tips om uw zichtfilter te testen

Open Google Analytics en klik op het pictogram 'nieuwe rapportage' boven aan uw pagina. Controleer de linkerzijbalk van uw pagina en klik op overzicht. Open een nieuw tabblad, ga naar de startpagina van uw site. Laat de pagina nogmaals open op uw tabblad GA.

Om te controleren of uw weergavefilter correct werkt, zou uw bezoek aan de contactsessie niet op uw startpagina moeten verschijnen als u het filter eenmaal hebt uitgevoerd.

Nieuwe functies en hulpmiddelen zijn door Google bijgewerkt om online bedrijven te helpen hun doel te bereiken zonder dat ze te maken krijgen met lage bouncepercentages en malware-aanvallen. Installeer Google Analytics en werk deze bij voordat bots, verwijzende spam, malware en intern verkeer met invloed op uw bedrijfsrapporten worden uitgesloten. Het implementeren van wijzigingen in uw strategie is net zo belangrijk als zorgen dat uw browser wordt bijgewerkt om te voorkomen dat virussen en schadelijke bedreigingen op uw website terechtkomen. Het maken van geldige hostnamen helpt ook om domeinen en sites uit te sluiten met referrer-spam en ghost-verkeer.

November 28, 2017