Back to Question Center
0

Google Analytics gebruiken met Squarespace - Semalt Oefening

1 answers:

Het monitoren van verkeer is een essentieel onderdeel van het werk van elke webmaster. In de meeste gevallen kunnen mensen websiteverkeer ervaren van verschillende bronnen waarvan de geloofwaardigheid niet zeker is. In dergelijke gevallen kunnen verwijzingspamaanvallen de hele browsesessie van uw site onveilig maken. Echter, het volgen van deze of gene anti-spam veiligheidsmaatregelen kan uw publiek weghouden van verwijzingsspam - certificado de seguridad e commerce.

Ryan Johnson, de Semalt Senior Sales Manager, stelt dat het gebruik van Google Analytics met Squarespace mogelijk is. U kunt elementaire bewakingstaken uitvoeren, zoals het bijhouden van uw conversies en het monitoren van statische IP-adressen. Het is ook essentieel om uw Google Analytics ID toe te voegen.

Squarespace verbinden met Google Analytics

Om deze functie te gebruiken, moet u uw Squarecash verbinden met Google Analytics. Open een account met Google Analytics. Vanaf hier kunt u naar het admin-paneel navigeren waar u het naar uw website kunt linken. Hier kunt u uw tracking-ID en het trackingnummer van Google Analytics opvragen. Klik op opslaan..

In Google Analytics is het mogelijk om enkele filters te gebruiken die voorkomen dat bezoekers uw bezoekers tellen. Log in op uw Google Analytics-account en klik op het admin-tabblad. Op het tabblad admin is er een menu met filters die u kunt toepassen. In andere gevallen is het ook belangrijk om de lijst met aangepaste filtersecties te overwegen. Met dit aangepaste filter kunt u bepaalde IP-adressen van uw wens opnemen of uitsluiten. Vanuit dit paneel kunt u verkeer van referral-spam verwijderen, evenals andere niet-herkende bronnen.

Uw conversies volgen

Dit filter kan in Google Analytics worden toegepast om een ​​deel van de verwijzingsspamaanvallen af ​​te weren, die sommige moderne internetgebruikers kunnen tegenkomen. Conversies bijhouden kan u helpen een succesvolle zoekmachineoptimalisatie (SEO) -campagne te starten. Ook kunt u zich ontdoen van een aantal referral-spam, die afkomstig is van gemeenschappelijke domeinen zoals Darodar.com. Onthoud altijd dat een beveiligde website een aantal strenge anti-spammaatregelen vereist, die de veiligheid mogelijk maken. De veiligheid van uw klanten, evenals die van uw website, hangt af van de effectiviteit van deze maatregelen.

Conclusie

Tracking en filtering zijn enkele van de essentiële taken die u kunt toepassen op Google Analytics. Het kan filtering van de IP-adressen mogelijk maken, waardoor geografische targeting nauwkeuriger kan worden dan voorheen en de nauwkeurigheid kan worden verbeterd. Kort gezegd: methoden die u gebruikt om spam weg te houden, hebben een directe invloed op de manier waarop uw website reageert op sommige van de hulpprogramma's die door webmasters worden gebruikt. In dit geval is het essentieel om de kwaliteit van het verkeer uit te filteren. Dit komt door de manier waarop we werken. Squarespace biedt een onbeperkt potentieel om deze wijzigingen aan te brengen in de kwaliteit van de analysegegevens. Het is ook mogelijk om een ​​deel van het verkeer uit te filteren dat geen geheime klanten omvat, zoals uw bedrijfspersoneel en experimentele bezoeken.

November 28, 2017