Back to Question Center
0

Gemakkelijke manieren om virussen en spyware te vermijden - Semalt Advice

1 answers:

Het risico van een infectie of een cyberaanval blijft hoog worden naarmate de dagen verstrijken. Hackers blijven hun hulpprogramma's updaten en nog veel meer bedreigingen presenteren zich naarmate de dagen verstrijken. Het probleem wordt erger voor particulieren die websites voor e-commerce beheren dan andere gebruikers. Hackers richten zich op alle aspecten van het compromitteren van de staat van de cyberbeveiliging. In andere gevallen kunnen mensen worden geconfronteerd met gevallen van identiteitsdiefstal, zoals bij creditcardfraude.

Artem Abgarian, de toonaangevende expert van Semalt , geeft een inzicht in enkele manieren om spyware en virussen te voorkomen:

Installeer antivirussoftware van hoge kwaliteit

Antivirussoftware biedt enkele van de traditionele middelen om virussen buiten te sluiten. Deze programma's kunnen het hele systeem scannen en ook andere gerichte scans maken. Bovendien helpen spyware-programma's ook bij het voorkomen van de installatie van een deel van de schadelijke software. Het is ook essentieel om de antivirus up-to-date te houden. U kunt de virus- en motordefinities bijwerken om de software in staat te stellen enkele van de meest voorkomende malware en Trojaanse paarden te bestrijden.

Voer dagelijkse scans uit

Het is belangrijk om uw systeem af en toe te scannen. Sommige virustypen kunnen vanuit verschillende bronnen in uw systeem terechtkomen..Sommige virussen kunnen bijvoorbeeld nieuwe virussen maken die mogelijk niet onder de quarantaine van uw antivirussoftware vallen. Door dagelijkse scans uit te voeren kan de computer enkele van de nieuwe of persistente virussen verwijderen. Sommige trojaanse paarden kunnen zichtbaar worden voor de antivirusprogramma na een consistent aantal scans. Je kunt van deze virussen afkomen en nog veel meer door regelmatige dagelijkse scans uit te voeren.

Negeer spam-e-mails

Het is niet goed om op een link te klikken die afkomstig is van een spam-e-mail. Deze links verwijzen mogelijk naar een mogelijk schadelijke URL of domein. Bovendien kunnen sommige van deze links Malware en Trojaanse paarden bevatten, waardoor een hacker toegang krijgt tot verschillende methoden om informatie van een persoon te verkrijgen. Als u op spamkoppelingen klikt, kan een hacker ook bevestigen dat de e-mailadressen legitiem zijn. Bijlagen in een spam-e-mail kunnen Trojaanse paarden bevatten die het hele proces kwetsbaar maken.

Afbeeldingsvoorbeelden uitschakelen in Outlook

Sommige hacks kunnen betrekking hebben op het uitvoeren van spionagecode op afbeeldingen die aanwezig zijn in uw e-mail. Sommige van deze afbeeldingen kunnen een virusuitvoering mogelijk maken. Microsoft Outlook heeft een wijziging aangebracht om dit probleem te verhelpen door previews uit te schakelen als een standaardinstelling. Om veilig te blijven, kunt u uw bezoekers sensibiliseren voor de waarschijnlijkheid van deze hack en ervoor zorgen dat ze nieuwe methoden voor toegang tot e-mails krijgen. Sommige mensen kunnen knoeien met de standaardinstelling van Outlook. Zorg ervoor dat het voorbeeld van de afbeelding geen standaardinstelling is.

Conclusie

Ervoor zorgen dat de staat van cyberbeveiliging veilig is, is belangrijk. In veel gevallen vragen mensen zich misschien af ​​hoe of welke maatregelen hun website voor iedereen veilig kunnen maken. De beveiliging van een website en die van de bezoekers is afhankelijk van de competentie van de anti-spywarebescherming. U kunt ervoor zorgen dat uw website veilig is en dat uw bezoekers op belangrijke trucs worden gewaarschuwd om hen te helpen veilig te blijven Source .

November 28, 2017