Back to Question Center
0

Expert van Semalt werkt aan gevaren voor Android-beveiliging

1 answers:

Aangezien computers belangrijke aspecten van het menselijk leven blijven vervangen, gaat de cyberbeveiliging in een alarmerend tempo vooruit. Iedereen klaagt over problemen zoals malware en virussen. In andere gevallen kunnen hackers kwetsbare mobiele platforms zoals Android targeten en met veel geld wegkomen - collagen skroutz. Antivirussen zijn niet bekend met mobiele apparaten zoals op een Windows-besturingssysteem. Door veel apps op de achtergrond van een Android-apparaat te laten draaien, wordt bovendien de RAM-snelheid verlaagd, waardoor het apparaat achterblijft en irritant wordt. Het vermijden van malware op Android-apparaten is mogelijk.

Oliver King, de Customer Success Manager van Semalt , beschrijft enkele maatregelen die Trojaanse paarden van onze mobiele telefoons kunnen houden:

Wees voorzichtig bij het installeren van applicaties

Het is altijd essentieel om goed na te denken over de bron van apps voordat u ze installeert. Mensen kunnen bijvoorbeeld applicaties krijgen van leveranciers die deelnemen aan internetfraude. Er kunnen meerdere gevallen van fraude plaatsvinden, waaronder het verkrijgen van de creditcardinformatie van de slachtoffers, evenals phishing-klantgegevens. Voor gebruikers van Android-telefoons moet u ervoor zorgen dat het vakje voor het installeren van apps uit onbekende bronnen is ingeschakeld. Deze functie wordt standaard geleverd wanneer u uw Android-apparaat ontkoppelt. Het is echter noodzakelijk om dit te controleren, aangezien sommige fabrikanten of dealers aan de configuratie kunnen knoeien.

Het laden van apps aan de zijkant kan een riskante onderneming zijn op het Android-besturingssysteem. Het is altijd nodig om applicaties te installeren vanuit de app store van het apparaat. Side loading verwijst naar elke andere bron van een applicatie dan de officiële app store waar gebruikers toegang moeten hebben tot alle beveiligde apps. Apps in de Google Play Store hebben een aantal specifieke kwalificatienormen die kopersbescherming en andere risicovolle activiteiten garanderen.

Gebruik een veilige antivirus

Sommige antispywaresoftware kan nuttig zijn voor gebruikers van een Android-apparaat. Het installeren van deze apps kan bijvoorbeeld scannen op malware die aanwezig is in e-mailbijlagen voordat de beveiliging van de telefoon wordt geschonden. Ze kunnen ook de installatie van apps van derden blokkeren die schadelijke gevolgen kunnen hebben voor de mobiele telefoon van het slachtoffer.

Vermijd veel app-winkels van derden

Er zijn tegenwoordig veel app-winkels die eraan komen. Deze app-winkels kunnen enkele Trojaanse paarden bevatten waarmee een persoon persoonlijke informatie kan verliezen aan hackers en andere cybercriminelen in de stad. In China is er bijvoorbeeld een Trojaans paard met de naam Gemini. Het was aanwezig in sommige van de lokale app-winkels. Dit Trojaans paard verzamelde gebruikersinformatie zoals locatie en waar en oproeplogs van elke telefoongebruiker en verstuurde de informatie naar een geheime locatie.

Conclusie

De veiligheid van onze telefoons en internetgebruik ligt op onze hand. Om een ​​computer of mobiel apparaat veilig te houden, moeten eerst enkele veiligheidsmaatregelen worden genomen. Zo kunnen bijvoorbeeld het up-to-date houden van de firmware en veilige antivirussoftware ervoor zorgen dat schadelijke scripts niet op uw systeem kunnen worden uitgevoerd. Als gevolg hiervan is het noodzakelijk om een ​​Android-apparaat te beschermen tegen sommige van deze aanvallen. Sommige van deze maatregelen staan ​​in deze richtlijn. U kunt uw apparaat veilig beschermen tegen virussen en een veilige browse-ervaring hebben.

November 28, 2017