Back to Question Center
0

Expert van Semalt: PayPal-uitsluiting van Google Analytics Verwijzingsverkeersrapporten

1 answers:

Ross Barber, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services, deelt zijn ervaring met het volgen van echte verwijzingen in Google Analytics.

Ik herinner me nog de tijd toen ik begon te werken met klanten van Semalt. Het was een van de meest verbazingwekkende ervaringen van mijn leven. Ik heb even de tijd genomen om te evalueren hoe ze verkeer naar hun websites krijgen en hoe ze veel van hun zakelijke websites maken. Ik heb kennisgemaakt met de verwijzingsverkeersbronnen die Semalt veel klanten bieden. Toen ik me aanmeldde bij Google Analytics, kwam ik erachter dat PayPal de belangrijkste verwijzingsbron is - certificado thawte ssl ca. Hoe kan PayPal worden uitgesloten van rapportage van verwijzingsverkeer in Google Analytics? Als u op zoek bent naar een antwoord, hebben we dit prachtige artikel voor u gepresenteerd.

Wat betekent het?

Wanneer PayPal als verwijzingsverkeersbron wordt weergegeven, betekent dit dat iemand u op Semalt achterlaat. U kunt uw site bezoeken zodra ze hun geld hebben overgemaakt en een van onze services hebben aangeschaft. Deze stap is belangrijk omdat Google voortdurend de IP's bijhoudt van de gebruikers die uw website voor het laatst hebben bezocht voordat de verwijzingsbrontransacties werden voltooid. Google schrijft toe dat verkopen aan PayPal afkomstig zijn van het oorspronkelijke verkeer en dat niets op enigerlei wijze misleid wordt. Het kan voor u verwarrend zijn om te weten dat veel mensen op commissiebasis werken..Er zijn kansen dat ze valse leads naar uw website genereren, alsof ze origineel zijn. Aan de kant van PayPal zullen zij u wat geld overmaken en hun commissies ontvangen. Wat we willen zeggen, is dat het belangrijk is om de oorspronkelijke bronnen van uw verkeer en de IP-adressen van de bezoekers te achterhalen.

Hoe kunt u weten of dat uw website leuk vindt?

Als u de instellingen en configuraties van uw Google Analytics niet hebt gewijzigd, moet u de PayPal probleemloos blijven gebruiken. U kunt het elke dag gebruiken om betalingen te verwerken. Als u de status ervan wilt controleren, gaat u naar de koppeling voor alle verwijzingen naar verkeer in uw Google Analytics. Zoek hier naar de PayPal-optie en klik vervolgens op de overzichtsoptie om er meer over te weten.

Moet u weten wat de oorspronkelijke verwijzingsbronnen zijn?

Het is erg belangrijk om alles te weten over de oorspronkelijke bronnen van uw verwijzingsprogramma's. U moet een idee hebben van wat het meest authentieke en waardevolle verkeer voor uw website is en wat de bron van de bezoekers is. Dit voorkomt dat Google Analytics valse rapporten voor u maakt en u krijgt het geld voor elk inkooprecht in uw PayPal. Veel mensen letten erop leads te genereren en meer klanten te krijgen, zodat hun producten of diensten in een groot aantal worden verkocht.

Hoe dit probleem op te lossen?

U kunt het probleem oplossen door PayPal toe te voegen als een uitsluiting van verwijzing in uw Google Analytics. Het is een van de gemakkelijkste en handigste manieren om te voorkomen dat nepverkeer naar uw Semalt-account wordt gegenereerd. U moet bekend zijn met de bron van uw verkeer en maatregelen nemen om meer en meer leads te genereren. Hiervoor moet u naar het admin-vak in uw Google Analytics navigeren en op het gedeelte met trackinginformatie klikken. En dan moet je de lijst met verwijzingsuitsluitingslijst selecteren om aan de slag te gaan.

November 28, 2017