Back to Question Center
0

Expert van Semalt onthult de gids over hoe zich te ontdoen van spam in Google Analytics

1 answers:

Verwijzerspam wordt beschouwd als het valse verwijzingsverkeer zoals vastgelegd in het Google Analytics-rapport. Het is nep omdat het niet door echte mensen is gemaakt, maar door spam-bots. Een bot is een crawlerprogramma dat is ontwikkeld om repetitieve activiteit te genereren. Daarom worden die bedoeld om spam-berichten te maken, spam-bots genoemd - good place buy winter hats. Ze gebruiken meestal verwijzingskoppen met verborgen URL's die gebruikers doorverwijzen naar de site die Google-bot vervolgens behandelt als een backlink die alleen de spammer ten goede komt omdat deze hun zoekranglijst verhoogt.

De Senior Customer Success Manager van Semalt , Artem Abgarian, legt uit hoe deze gevaarlijke spamming-aanvallen kunnen worden bestreden.

Good Bots Versus Bad Bots

Goede bots zijn constructief, terwijl de slechte bots destructieve neigingen hebben.

 • Goede botten. Hun doel is om zoveel mogelijk informatie door te nemen en te rapporteren met bruikbare rapporten die gebruikers helpen. Het maakt ze goede bots. Googlebot is een goede bot die wordt gebruikt om door websites te crawlen en inhoud te crawlen
 • Slechte botten. Dit zijn alle bots met kwaadaardige bedoelingen.
 • Gegevensintegriteit. Het maakt niet uit wat een bot is. Als het over de mogelijkheid beschikt om JavaScript uit te voeren, heeft dit het potentieel om scheve rapporten in Google Analytics te maken.
 • Botnetbescherming. Dit zijn een reeks onderling verbonden computers, die allemaal zijn geïnfecteerd..Ze worden door een aanvaller gebruikt om illegaal toegang te krijgen tot de computer van een gebruiker, omdat ze de honderden websiteadressen tot hun beschikking hebben.

Verdachte verwijzingen

We geven al bewijs van de manier waarop referral-spam en spambots e-mailadressen verzamelen en analytische rapporten scheeftrekken. Niettemin kan hun snode bedoeling schadelijker zijn, vooral als de ontwikkelaar de website wil infecteren met malware, Trojaanse paarden of virussen. In andere gevallen kunnen ze de computer onderdeel maken van een botnet. Deskundigen adviseren om nooit op verdachte websites te klikken als hackers ze gebruiken om malware te verbergen. Als de computer onderdeel wordt van een botnet, kunnen hackers deze gebruiken om spam of malware naar de mensen op de contactlijst te sturen. Dit betekent dat het blokkeren van de hele botnetreeks andere echte gebruikers kan beperken, omdat de hacker hen in een botnetnetwerk dwingt.

Kwetsbare websites

Alleen de gevoelige sites worden aangevallen door spambots. Om gebruikers te beschermen tegen uitbuiting, moeten ze zich ontdoen van hun websites. Meestal zijn goedkope shared hosting-systemen en aangepaste winkelwagentjes de meest waarschijnlijke slachtoffers.

Ontdoen van spam

Hieronder volgt een lijst met dingen die gebruikers kunnen doen om spam te verwijderen:

 • Kijk voor alle verwijzingskoppelingen met 100% of 0% bouncepercentages met meer dan tien sessies. Bevestig altijd hun identiteit op het internet. Als dit spam-verwijzingen zijn, gebruikt u het aangepaste geavanceerde filter.
 • Blokkeer de verwijzer van spambots met behulp van het .htaccess-bestand en voeg code toe om het adres te blokkeren.
 • Blokkeer het IP-adres dat wordt gebruikt door de spambots door het IP-adres toe te voegen dat door de hacker wordt gebruikt.
 • Men kan een reeks IP-adressen gebruiken die minder ruimte innemen dan individuele blokkering.
 • Blokkeer de malafide user agents
 • Gebruik de filterfunctie Google Analytics
 • Schakel de firewall van de computer in die een filter tussen de computer van de gebruiker en internet plaatst.
 • Neem contact op met de beheerder als er een dreiging is van een nieuwe bot.
 • Gebruik Google Chrome als de standaardbrowser omdat het malware sneller opspoort dan andere.
 • Aangepaste meldingen in Google Analytics helpen ook te bepalen wanneer er een piek is in de activiteit.
 • penetratietests verkrijgen, waarbij zij de website analyseren op eventuele kwetsbaarheden.
November 28, 2017