Back to Question Center
0

Expert van Semalt: de beste Google Analytics-filters

1 answers:

De meeste ondernemers weten zo weinig over webanalyses en het belang van Google Analytics. Ze loggen af ​​en toe in bij hun AdSense-accounts en letten nooit op wat er in hun dashboards gebeurt. Slechts een paar mensen kennen het belang van Google Analytics en de bijbehorende trucs - revenda de hospedagem com criador de sites.

Jason Adler, de Customer Success Manager van Semalt , verduidelijkt dat filters een grote hulp zijn omdat ze helpen bij het beheren van het type gegevens dat onze websites ontvangen. In het geval u enkele nadelen ziet in uw Google Analytics-rapporten, is dit het moment om enkele filters te maken om de beveiliging van uw website te waarborgen. De filters verwijderen al het vuil en vuil totdat u alleen bent voorzien van wat legitiem, authentiek en betrouwbaar is. Ongefilterde en onbewerkte gegevens kunnen u niet de gewenste resultaten bieden. Dat zal ook niets zeggen over wat de prestaties van uw website zijn en hoe u deze kunt verbeteren. Om uw filters in te stellen, gaat u naar uw Google Analytics en klikt u op het accountgedeelte waar de filters aanwezig zijn of waar u ze wilt maken. U moet het rapport nooit bekijken zonder de juiste filters te maken, omdat dit de prestaties van uw website kan verminderen. U moet zo veel mogelijk filters toevoegen om de algehele prestaties van uw site te verbeteren..

Exclusief intern verkeer

U moet altijd letten op het uitsluiten van het interne verkeer en onbekende bronnen van uw site. Als u ziet dat de prestaties van uw site niet zijn zoals verwacht, is dit het moment waarop u filters moet maken en deze onmiddellijk moet activeren. U moet de filters toepassen en de onbekende IP's uit uw lijst uitsluiten om de gewenste resultaten te krijgen. Eerst en vooral moet u de naam van uw filter invoeren en op de knop voor uitsluiten van interne filters klikken. In de oude versie van Google Analytics kon u geen filters maken en konden de IP's niet worden uitgesloten van de lijst. Maar nu is het mogelijk om beide taken op een betere manier uit te voeren.

Forceer URL-rapporten alleen naar kleine letters

Een ander ding dat u moet onthouden, is dat u URL-rapporten forceert tot kleine letters. Een van de grootste en meest irriterende problemen met Google Analytics is dat het verschillende soorten rapporten weergeeft, zowel voor hoofdletters als kleine letters. Het is echter mogelijk om van dit probleem af te komen door URL-rapporten alleen naar kleine letters te forceren. Door dit te doen, kunt u ervoor zorgen dat de gezondheid van uw site en de authenticiteit ervan gedurende de hele maand worden gehandhaafd.

Volledige verwijzings-URL

Als u enkele links wilt opbouwen, moet u naar de verwijzingswebsites in Google Analytics zoeken. Hier kunt u relevante gegevens vinden die uw domein- en subdomein-URL's tonen. Houd er altijd rekening mee dat uw trackingcode correct is geïnstalleerd in Google Analytics. Zonder deze code kunt u de fragmenten misschien niet pakken en op uw website plaatsen.

November 28, 2017